2777
2789
عنوان

شناخت گل+عکس

137 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها این گلو میشناسین؟اگه بلدین لطفا شرایط نگهداریشو بگین اینو یک ماه قبل عید خریدیم داره خشک میشه بهمون گفت اسمش بید آرژانتینیه ولی تواینترنت سرچ میکنم اصلا یه چیز دیگه میاره اگه کسی میدونه لدفن کمکم کنه خیلی دوسش دارم

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من داشتم اینو اب بریزی تو ظرفش برگ سبز میزنه.دمای خونت خیلی زیاد باشه سریع برگاش درمیاد و سریع هم خشک میشه اگه خونت خنک تر باشه روندش کندتر میشه.

من که نهایتا بدون برگ تو گلدون گذاشتم

عزیزم این گیاه مناسب اپارتمان نیست به نور خورشید نیاز داره اگر نمیتونی یه لامپی که کار نور خورشید و انجام میده بخر روزا بالا سرش روشن کن 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
عزیزم این گیاه مناسب اپارتمان نیست به نور خورشید نیاز داره اگر نمیتونی یه لامپی که کار نور خورشید و ...

اسمشومیدونید چیه؟؟؟حتمالامپ میخواد؟

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش