2777
2789
عنوان

مامانای گل ابله مرغون روز اول چ شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 20 پست
نه سه روز میگذره تا تاول ابدار بشه چیزی که میگی شبیه ابله مرغونه . ولی اصلا نترس دختر منم همین سن گر ...

ممنون از دلگرمیت 

منم از سنش میترسم ک یوقت خدای نکرده تب شدید نکنه یا جااای خاصی ابله درنیاره 

اینکه شیر خودمم میدم کمک کننده هست ک راحتتر بگذرونه؟

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

پس اول ببر دکتر اگه آبله باشه نگرانی نداره ولی شاید مخملک یا سرخک باشه نخارون روش رو تا دکتر هم نبرد ...

تشکر گلم اره امروز میبرم 

فقط ی حموم بردمش و صابون و این چیزا هم نزدم براش 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ابله گرفتم ولی از منم همینطوری بود تا یک هفته گذشت و سرش ابکی شد

ممنون عزیزم 

اخه یجاخوندم همون روز ابدار میشه واس همون شک کردم 

ممنون از دلگرمیت منم از سنش میترسم ک یوقت خدای نکرده تب شدید نکنه یا جااای خاصی ابله درنیاره اینکه ش ...

نه اصلا ابله مرغون تب شدید نداره ویروسه در حد نیم درجه یه درجه تب کنه اونم متوجه بشی یا نشی . در کل خیلی راحت میگذرونی نگران نباش ‌. خنکی براش،خوبه خاکشیر مثلا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه اصلا ابله مرغون تب شدید نداره ویروسه در حد نیم درجه یه درجه تب کنه اونم متوجه بشی یا نشی . در کل ...

ممنون عزیزم روح مادر عزیزت شاد 

تشکر گلم اره امروز میبرم فقط ی حموم بردمش و صابون و این چیزا هم نزدم براش

خوبه اگه آبله هم داشت هر روز حمومش کن وصابون نزن فقط با شامپو بچه بشور

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم