2777
2789

پسرم هجره ماهشه امروز دیدم پوست دست و کشاله رون و سینش دونع زده مثل گزیدگی حشراته 

روش حالت سفید و اطرافش قرمز 

اگه ابله مرغون بود همون اول ابدار میشد درسته ؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

تبم داره

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی اطرافتون گرفته؟ نه همون روز آبدار نیست

نمیدونم ک یجایی مجبور بودم برم ک بچه زیاد بود احتمالا اگه اونم ناقل بوده و هنوز بروز نکرده بوده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نه از روز دوم آلبه آبکی میشه اگه تب نداره نگران نباش بچه هرچه قدر کوچیک باشه راحت تر میگیره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ببر دکترشاید سرخک مخملک کهیر باشه

امروز عصر میخوام ببرم 

نه از روز دوم آلبه آبکی میشه اگه تب نداره نگران نباش بچه هرچه قدر کوچیک باشه راحت تر میگیره

تو این سن خطرناکتر نیس؟ از سن و سالش میترسم

تو این سن خطرناکتر نیس؟ از سن و سالش میترسم

نه خطر ناک نیست نترس اتفاقا هرچه قدر کوچیک باشن راحت تر خواهد بود 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه

شاید هم به خاطر عرق کردن باشه گاهی بچه ها وقتی عرق زیاد بکنن جوش های ریز و قرمز در میارن مثل کهیر

شاید هم به خاطر عرق کردن باشه گاهی بچه ها وقتی عرق زیاد بکنن جوش های ریز و قرمز در میارن مثل کهیر

اخه رو دستش و پاهاشم ؟ چون پاهاشو ک روزی چنبار میشورم تو دستشویی

نه سه روز میگذره تا تاول ابدار بشه چیزی که میگی شبیه ابله مرغونه . ولی اصلا نترس دختر منم همین سن گرفت هر چی کوچیک تر باشن اسون تر میگیرن اصلا اذیت نمیشه فقط بی حال میشه یکم ولی من خودم کلاس چهارم گرفتم داغون شدم . من تازه خودم دختر بزرگمو میذاشتم کنار خواهرش،بلکه اونم بگیره خلاص بشه ولی اخر نشد که نشد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه رو دستش و پاهاشم ؟ چون پاهاشو ک روزی چنبار میشورم تو دستشویی

پس اول ببر دکتر اگه آبله باشه نگرانی نداره ولی شاید مخملک یا سرخک باشه نخارون روش رو تا دکتر هم نبردی چیزی نزن