2777
2789
عنوان

خدا همسایه بد نصیب هیچکس نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست
هوووف اره اینم هستمن باز خیلیییی مراعات میکنم همسایه بالایی ماهم بچه داره هی بپر بپر میکنه ثلی اون ب ...

ببین این بچه ش میره ژیمناستیک ، از دور میدویه پشتک بارون همچین چیزی میزنه، سقف میلرزه، خیلی هم میزنه، اصلا من خودم تپش قلب میگیرم، جاروبرقی ۱۲ شب ، ۱ شب روشن میکنه، موقع ناهار و شام یا دیروقت صندلی هارو تکون میده ک چیزی بخورن، زیر صندلی فرش نیست، اذیت آزارشان خیلی زیاده، کلا هرکی میگه همسایه م بده، بهش میگم همسایه ی بد ندیدی ، منم ده ساله خانه دارم ، ب بدی این ندیدم ، همیشه میگم خدا یه نظری کنه بریم یه جای دیگه آرامش داشته باشم فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همسایه ما از فروردین دارن بنایی میکنن از ۶ صبح کارگراش میان تا ۳ ظهر میرن رسما رد دادم یه ۲ بار ...

اره میدونم 

منم همینم 

اونسری به خانمه میگم عزیزم کی این کار بازسازیتون تموم میشه بخدا ما کلافه شدیم نمیتونیم یه صبح کامل بخوابیم میگه تموم میشه دیگه من چمیدونم گوش گیر بذارید

اخه ادم انقدر گستاخ و بی شعور میشه مگه

شما ناشناس اطلاع بده اگه همه به این موضوع اهمیت میدادن تابستون اینقد بی برقی نداشتیم

بی برقی که درصد کمیش تقصیر مردمه 

الان برم کجا لوشون بدم ببین 

هرروز صدا میاداااا هرروز

همون که ارز ازش درمیارنه؟

اینکه داره بازسازی میکنه خوبه عزیزم ‌..ما طبقه بالایی ی خانواده بافرهنگن ک گاوگوسفنداشون فروختن او ...

وایییی وایییی جقدررر رو مخخخخ

اینا واقعا از طویله به اینجا پناه اوردن

اره میدونم منم همینم اونسری به خانمه میگم عزیزم کی این کار بازسازیتون تموم میشه بخدا ما کلافه شدیم ن ...

شوهرم اون روز یکم با شوهرش دعوا کرد گفت دیگه مسخره شو در آوردین تازه مثلا سیمان کاری و اینا کردن پشت بوم ما رو به گند کشیدن ما خونمون ویلاییه دیوار به دیوار این عنتراییم بعد شوهرم خودش رفته پشت بوم تمیز کرده که سیمان خشک نشه باز بعد چند روز دوباره سیمان کاری یه عالمه هم ته سیگار از کارگراش ریخته تو پشت بوم و حیاطمون یه حیاط میرم باید چادر سرم کنم انقدر اذیت میکنن که نگو 

شوهرم اون روز یکم با شوهرش دعوا کرد گفت دیگه مسخره شو در آوردین تازه مثلا سیمان کاری و اینا کردن پشت ...

واقعا ادم میمونه چی بگه کاش میشد ازشون شکایت کرد یه جریمه نقدی چیزی بهشون بخوره تا درس عبرت بشه

بی برقی که درصد کمیش تقصیر مردمه الان برم کجا لوشون بدم ببین هرروز صدا میاداااا هرروزهمون که ارز ازش ...

هردستگاه ماینر به اندازه صدتا خونه پرمصرف برق میکشه 

بله همون دستگاه های خروج رمز ارز هستش

به ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیام بده

باید پنجشنبه جمعه بیاره نمیتونه از ساعت یازده به بعد کارکنههشت صبح مگه کار میکننهمسایه مون طبقه پایی ...

پنج شنبه جمعه که روز استراحته

از ساعت هشت دیگه اوکی هست...مگه آدم چقدر می‌تونه بخوابه 

پنج شنبه جمعه که روز استراحتهاز ساعت هشت دیگه اوکی هست...مگه آدم چقدر می‌تونه بخوابه

خیر اگه شما کتاب اداب و فرهنگ اپارتمان نشینی رو بنونی نوشته از ساعت ده 

من نیستم که فقط

مردم نوزاد دارن مریض دارن

من خودم همیشه روز تعطیل تا ساعت ده یازده خوابم چون میرم دانشگاه یه روز تعطیلم اونم میخوام بخوابمم دیگه

اژ دست اینا هرروزی که بیدار میشم سردرد دارم

ببین این بچه ش میره ژیمناستیک ، از دور میدویه پشتک بارون همچین چیزی میزنه، سقف میلرزه، خیلی هم میزنه ...

همسایه بد جاری من طبقه پایین ، حیاط مشاع بند لباس بسته گاز یخچال مبل گذاشته خودش با تاپ میاد برادرش با شورت میاد دوستای پسرش همیشه رو حیاط قلیون می کشند اسپیکر میذارم رو حیاط آهنگ میذارن بعد من فقط بن کارتن گذاشتم گوشه یدحیاط جیغ زد فحش داد الآنم رفته شکایت کرده که من زدمش فاصله ما دو متر بیشتر بود نمی دونم چطوری از این فاصله من زدمش که هیچ کس هم نفهمیده، من واگذارش کردم بخدا