2777
2789
عنوان

خدا همسایه بد نصیب هیچکس نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست
اپارتمان همینه کاریش نمیشه کرد مگه بری پنت هاوس😄

من از اول زندگیم اپارتمان بودم یکبار مثل ایم بی فرهنگ ندیدم

هرکی هرکاری میخواست بکنه میومد اطلاع میداد معذرت خواهی میکرد

مثلا جندسال پیش همسایه مون میخواست بازسازی کنه اومد بهمون گفت چه ساعتی شروع کنیم اذیت نشیم ما گفتیم ده به بعد اوکیه رفتیم یه اتاق دیگه هم خوابیدیم که صدا کمتر بیاد

با خودمون خواستیم رنگ بزنیم به خونه رفتیم اطلاع دادیم که برن یه اتاق دیگه بپی رنگ کمتر اذیتشون کنه

منم همسایه م هندیه یا پاکستانی نمیدونم کجایی انفک‌کنم هندی انبخدا انگار دستگاه چاپ گر دارهاز ۸همینجو ...

واییی😑اینا جرخ خیاطی هم داشتن بعد چسبونده بودن به دیوار

این شروع به کلر میکرد دیوار میلرزید دیگه رفتم بهش گفتم برده یه جا دیکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پنجشنبه جمعه بیاره نمیتونه از ساعت یازده به بعد کارکنههشت صبح مگه کار میکننهمسایه مون طبقه پایی ...

پنجشنبه جمعه آخه همه استراحت میکنن ، درست نیست کار کنن، وسط هفته ملت میرن بیرون، میرن سرکار ، میفهمم توهم حق داری اما واقعا چاره نیست یکم باید تحمل کرد، من خودم کلا همسایه ی بدرد نخور بی فرهنگ مزاحم دارم، درکت میکنم، ولی این زندگی روز مره ش اینجوریه ، ببخشید سک.  میکنه آه و ناله ش میاد پایین، تق و توق تختش نصف شب میاد پایین ، کاش اینم بازسازی بود بلاخره یه روز تموم می‌شد نه اینکه دائمی باشه

باید پنجشنبه جمعه بیاره نمیتونه از ساعت یازده به بعد کارکنههشت صبح مگه کار میکننهمسایه مون طبقه پایی ...

ببین همسایه ما از فروردین دارن بنایی میکنن از ۶ صبح کارگراش میان تا ۳ ظهر میرن رسما رد دادم یه ۲ بارم گفتیم بهشون با پررویی میگن بنایی دیگه من نمیدونم چی درست میکنن که انقدر طول میکشه یعنی یه روزایی از سر و صداشون تو سرما و گرما از خونه میزنم بیرون که نشنوم فقط خدا لعنتش کنه  

واییی😑اینا جرخ خیاطی هم داشتن بعد چسبونده بودن به دیواراین شروع به کلر میکرد دیوار میلرزید دیگه رفت ...

چ بی شعورن بعد من بحثم میشه با شوهرم

تادوروز مث موش میرم بیرون میترسم

با کسی روبه روشم خجالت میکشم

من از اول زندگیم اپارتمان بودم یکبار مثل ایم بی فرهنگ ندیدمهرکی هرکاری میخواست بکنه میومد اطلاع میدا ...

زمستون داره میشه زود شب میشه کارگرای ساختمانیم روزمزدن اکثرا وسط ظهر بیارتشون ک دو ساعتم کار نمیکنن نمیصرفه حالا چند صباحی تحمل کنید حل میشه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
من همسایه بالایی زندگی روز مره شون اذیت کننده ست، مهمونی ، سرصدا، پارتی، بپر بپر بچه هاش، خیر سرش فا ...

هوووف اره اینم هست

من باز خیلیییی مراعات میکنم همسایه بالایی ماهم بچه داره هی بپر بپر میکنه ثلی اون بچه ست نمیشه گفت بهش همش بشین که 

ولی ایناا چهارتا ادم بالغن ولی عقل؟  فک نکنم داشته باشن

اینکه داره بازسازی میکنه  خوبه  عزیزم ‌..ما طبقه بالایی ی خانواده بافرهنگن ک گاوگوسفنداشون فروختن اومدن تهران اپارتمان نشینی کل ۷واحد ی طرف این خانم ی طرف حریفش نشدیم رهااا کردیم رهااا از ۶صبح پا میشه جاروبرقی جابجا وسایل صدای موسیقی رو هوااا  روفرشی از بالکن میتکونه همش میرزه بالکن من  اشعالاش میزاره تو اسانسور هروقت اومد بره بیرون باخودش ببره ی کله پوک ب تمام معنی  یبار همسایه گفت ۴تا تیرتخته چیه توهروز باید جابحاش کنی اخه خودشم شبا ۲و۱میخابن ازونورم  ۶ پامیشم کلا ی اهحبوبه ای براخودش 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
خب ماهم داریم بازسازی میکنیم خونه ویلایی چکار کنیم دگه راهی نداریم همسایه بغلی چندبارامدتذکرداده سخت ...

عزیژم از هشت صبح اخه؟ 

الان روبه روی ما دارن اپارتمان میشازن یبار اومدن هفت شروع به کار کردن همه اعتراض کردن دیگه ۱۱ میان 

جدی؟خطرناک ان؟وای خدا ترسیدم

نه ببین با توجه به شرایط جامعه که حساس شده. 

میگم یه زنگ بزن اطلاعات‌ . بگو صدا میاد و پاکستانین. فقط خاستم در جریان باشید کنترلی چیزی هست انجام بدید.

منم همسایه م هندیه یا پاکستانی نمیدونم کجایی انفک‌کنم هندی انبخدا انگار دستگاه چاپ گر دارهاز ۸همینجو ...

احتمالا ماینر دارن اگه مطمئن شدین باید اطلاع بدین بیان جمعش کنن وگرنه گناهش گردن شما هم هست 

خوب حتما کارگر دارن چطوری مراعات کنه ، یکی دو ماه صبر کنین

میگم یک سالههه

یکی دوماه که چیزی نیست یکساله داریم تحمل میکنیم 

اگه انقدر کارش طولانیه باید اون مراعات مارو کنه نه ما مراعات اونو

به کارگر هاش بگه ۱۱ بیاید حالا کارشم میخواد طول بکشه به ما چه

خواب نذاشته برامون

پنجشنبه جمعه آخه همه استراحت میکنن ، درست نیست کار کنن، وسط هفته ملت میرن بیرون، میرن سرکار ، میفهمم ...

هوووف واقعا یسریا فرهنگ اپارتمان نشینی بلد نیستن 

اپارتمان هامونم که مزخرف انگار کاغذ گذاشتن 

نمیدونم واقعا کاش تموم شه زود چون من دییقا یکساله یه روز تعطیل نتونستم درست بخوابم