2777
2789
عنوان

این مدل مانتو واسه خیابون و بازار خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه . دوختن خوبیش اینه طبق سایزهاته اگرخیاطت خوبه بدوز مبارک باشه

ممنون گلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
خیلی رسمیه به خصوص به خاطر ۴ دکمه جلوش که عموما توی لباس های اداری و رسمی میبینیم

اره خیلی دکمه دارع😬تازه ۶ تا دکمه بود تو عکس اصلی با فتوشاپ حذفش کردم😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

خوبه اشکالی نداره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

قدمی و ایناش برام مهم نیس

اینجانظر بپرسی اکثرا طبق مد جواب میدن دیگه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

😍 مرسی از نظرت گلم برای امضات صلوات فرستادم🥰

مرسیییی گلم برات توحید میخونم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

عزیزم اگه شما حجابی هستی میتونی توی پینترست حجاب استایل سرچ کنی مسلما ایده میگیری برای مانتو های راح ...

ببخشید پینترست کجاس نمیدونم 😅

ارع خیابون رو مانتو بلند می‌پوشم

مهمونی و جمع خانوادگی ن