2777
2789
عنوان

این مدل مانتو واسه خیابون و بازار خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست
خیلی رسمیه دیگه🤦🏻‍♀️یا خدا ۶ 🤣

اره رو سینه هاش هم دو تا بود⁦🤦🏽‍♀️⁩😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه برنامه است سرچ کنی برات میاد کلی استایل و.. داره که میتونی ایده بگیری

ممنون گلم⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
ببخشید پینترست کجاس نمیدونم 😅ارع خیابون رو مانتو بلند می‌پوشممهمونی و جمع خانوادگی ن

پینترست یه برنامه ست که تو گوشی نصب میکنی. شما که میخوای مانتو بدوزی، حتما داخلش یه سرچ کن خیلی تنوع مدلاش زیاده. 

منم مانتو بلند یا تا زیر زانو میپوشم موقع خرید واقعا اذیت میشم همه یا کوتاهه یا جلوباز. مانتو عبایی هم بهم نمیاد

من کلا هر چی باهاش راحت باشم میپوشم حتی شده برای روزمره تیپ رسمی یا اداری بزنم. قبلا خیلی سخت میگرفتم ولی الان نه و خیلی راحتم. 

پینترست یه برنامه ست که تو گوشی نصب میکنی. شما که میخوای مانتو بدوزی، حتما داخلش یه سرچ کن خیلی تنوع ...

چشم ، ممنون از راهنماییت گلم😘⁦❤️⁩