2777
2789
عنوان

کیا بچشون برای صبح بیدارشدن و مدرسه رفتن بد فلقی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 132 پست
سومی ناخواسته شد.فقط اولی دخترم رو مخمه و اعصاب خورد کنی داره.پسرم ب مدرسه نرسبده فک نمیکنم کثل این ...

دخترت رو مخ نیست

متاسفانه دوره ی بحرانی مدرسه ی دخترت ، همزمان شده با نگه داری از یه کودک و دوره ی بارداری

به همین دلیل انقدر به بچه فشار اومده ، دیگه کلا دوست نداره

باید بچه ات و میبردی بازی و پارک تا ارتباط گیری و یاد بگیره ، رو شخصیتش کار میکردی تا اعتماد به نفس بگیره

مادر عزیزم ، فقط به دنیا آوردن مهم نیست ، مادر بودن یعنی مادر آگاه بودن 

مادری که اهل مطالعه ست ، مادری که دو تا مجله ، کتاب ، سایت درمورد تربیت خونده 

تربیت کار ساده ای نیست ، مخصوصا پایه اول و دوم خیلی برای بچه ها چالشیه ، پدر و مادر باید خیلی وقت برای بچه بذارن 

هم تو خونه هم تو پارک با بچه بازی کنن

جسارت نباشه من در مورد شما آگاهی ندارم ولی درمورد کل نی نی سایت میگم

همه از جهت به دنیا آوردن مادر هستن  ، ولی از جهت تربیت و آگاهی از تربیت مادر نیست

گاهی میگم کاش بچه نداشتم دخترم کلاس یازدهمه مدرسه نمیره میگه از مدرسه بدم میاد 😭

بفرستش به کاری که بهش علاقه داره حالا مدرسه رو هم تا دیپلم بره، شاید استعدادش تو کار دیگه ای باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترت رو مخ نیستمتاسفانه دوره ی بحرانی مدرسه ی دخترت ، همزمان شده با نگه داری از یه کودک و دوره ی با ...

مگه پارک نمیره.ولی هرروز شاید نره ولی هفته یکی دوبار میره.همونجا هم دنبال دوسته.تمام هدفش اینه ی دوستی داشته باشه فقط مال خودش باشه.نمیزاره این حسش باعث شه از شرایطش لذت ببره.من ک نمبتونم بچه مردم بیارم مجبور کنم با این دوست بشه.همین ک گروه مادرا خواهش کردم با بچهاشون صحبت کنن ک با دخترم بازی کنن.من تو درساش من فقط کار میکنم وقت میزارم مسائل شخصی بهداشتیش با منه.انتظار ی کم استقلال و صبوری از خودشم دارم.با شرایطش باید کنار بیاد.ب اندازه کافی وقت گذاشتم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مگه پارک نمیره.ولی هرروز شاید نره ولی هفته یکی دوبار میره.همونجا هم دنبال دوسته.تمام هدفش اینه ی دوس ...

گفتن تو‌گروه مادرا که خیلی بده ،چون منم اگه بچه بودم ،میگفتن برو با فلانی بازی کن اصلا نمیرفتم

اعتماد به نفس بچه مشکل داره صد درصد . باید روی این کار کنی

توی پایه های پایین دوست یابی خیلی مهمه چون اصلا خیلی وقتا به عشق همون دوسته میرن مدرسه

حتما از یه مشاوره خوب کمک بگیر 

شما مگه چ ساعتی مدرسشون شروع میشه ک هنوز خونس.دختر من بیچاره شش و نبم بیدار.پنج دقیقه ب هفت سرویسش م ...

چقد زود میره پسر من ۷/۳۵ میره 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

هرروز یعنی خدایی باید سر صبح ب.رینه ب اعصابم همین الان داریم سر کفش دعوا میکنیم

خدا صبرمون بده و اینا رو زودتر عاقل کنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من قبل از بچه خیلی صبور اروم بودم الان روانی شدم بخدا مغز ندارم دیگ

اعصاب نمیمونه خب واقعا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من روزی هزار بار میگم

ولی مدرسه رو میری این نمیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بفرستش به کاری که بهش علاقه داره حالا مدرسه رو هم تا دیپلم بره، شاید استعدادش تو کار دیگه ای باشه

مدرسه رفته طراحی دوخت 

استعداد و خلاقیت خارق العاده داره

لباس طراحی میکنه میدوزه حیران میشی اما خب بدون تحصیلات نمیشه😭

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اعصاب نمیمونه خب واقعا

ببخشید خارج از موضوعه فیلمی که اسم پروفایلتان هست قشنگه؟

گفتن تو‌گروه مادرا که خیلی بده ،چون منم اگه بچه بودم ،میگفتن برو با فلانی بازی کن اصلا نمیرفتماعتماد ...

میگم مدیر خودشون و مسئول مدرسه خودشون دکترای رولنشناسی دارن دخترم برای همین گذاشتم اینجا.منم واله تو دوران دبیرستان دوست پیدا کردم قبلش دوست نداشتم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...