2777
2789

من خودم ۸ کیلو گرفتم از این مدل جدیدا؛ ال جی 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الجی ده کیلو دارم راضی ام

منم نمیدونم چرا ال جی رو فقط قبول دارم! تلویزیون لباس شویی ال جی گرفتم می‌خوام ظرف شویی مو هم ال جی بگیرم ! یخچال چی خوبه بگیرم؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
۷ کیلویی کوچیکه؟

نمیدونم عزیزم ! من تازه دارم جهزیه میخرم؛ ۸ کیلو گفتن برام اوکیه مگه چقدر لباس می‌خوام بشورم؛ نهایت تا چهار نفر اوکی دیگه حالا شما همون ۸ بگیر

اره پتو که میدم خشکشویی

از این پتو شور ها اومده میتونی بخری