2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یخچال سامسونگ ساید اگه اصلش باشه خوبه چهاردرش ۲۵۰ به بالاست

اره دیدم یخچال خیلی گرون شده😬😬😬وا مردم چطور جهیزیه بخرن😬

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من هر چی جهازمه اوکیه مارکش ولی اگه خراب بشه خودم نمیتونم دیگه اونو بخرم باید ایرانی بگیرم😐

ما رسم جهاز نداریم ولی من دارم وسایل خونه مو میگیرم🫠خونه دارم می‌خوام وسایل کامل کنم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من هر چی جهازمه اوکیه مارکش ولی اگه خراب بشه خودم نمیتونم دیگه اونو بخرم باید ایرانی بگیرم😐

میگم شما پتو تشک بالش چند تا گرفتین منظورم چقدر باید داشته باشیم برای مهمون اینا 

مبارکه به سلامتی انشالله عزیزم 😍😍😍😘😘

مرسی عزیزم ! 

میگم شما پتو تشک بالش چند تا گرفتین منظورم چقدر باید داشته باشیم برای مهمون اینا

پتو ده تا ۱۲ تا....  چون بیشتر از تشک لازمه حالا میتونی یه چندتاییشو مسافرتی بگیری 

تشک شیش تا کافیه 

من اصلا حال نمیکنم با تشک خیلی اذیت میکنه تو اسباب کشی ولی خو ببین رفت و آمدات قراره چجوری باشن مهمون زیاد میاد یا نه

پتو دو برابر بگیر لازم میشه

استارتر گرامی یه سری از لباسشوئیهای جدید که اسم نمیبرم از نظر حجم دیگشون در کمال تعجب هیچ فرقی با هم نداره یعنی 6 و 7 و 8 کیلوئیشون دیگشون یکیه و کاملا کلاه بردار و دزد هستن نشونش هم اینه دستتون رو داخل دیگ ببرین در کمال تعجب میبینین نصف ساعد دستتون میره داخل دیگ روی یه سری هم مارک تقلبی میچسبونن پس حواستونو جمع کنین. یکی از بهترین و مطمعن ترین کارهایی که میتونین انجام بدین تا متوجه بشین مثلا ال جی یا سامسونگ یا هر برند دیگه تقلبی نیست اینه که توی وبسایت برند خریداری شده شماره فنی و شماره سریالش رو وارد کنین تا متوجه بشین اصل هست یا تقلبی. اما تو برندهای ایرانی فعلا دوو با کمی اختلاف جلوتر از بقیه هستش من اینجا همیشه به بانوان گرامی توصیه میکنم اگر براشون مقدوره دایرکت درایو بخرن حالا هر برندی مد نظرشونه اما دایرکت درایو باشه چون هزارتا مزیت داره نسبت به تسمه ای و ....

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

سلام ، اگه پولشو داری ماشین لباسشویی فقط بوش اصل آلمان   ، منتاژ ترکیه و لهستان هم داره اما اصلشو اگه بتونی بخری هیچ ماشین لباسشویی به پاش نمیرسه چه از نظر شستشو و تمیزی چه ازنظر کارکردو موتوری و سروصدا  ما خودمون داریم عالی هست فقط باید دقت کنی اصلشو بخری گارانتی سیهاوی  اصلش هست ، فقط اشتباه نکنی ساخت کشور چین بخری  ، باز منتاژ ترکیه با لهستان خوبه اما اصلش از همه بهتره قیمتش هم باید بالای پنجاه میلیون باشه فکر کنم  ال جی و سامسونگ اینا هم خوبه اما بیشترشون ساخت چین هست . 

پتو ده تا ۱۲ تا.... چون بیشتر از تشک لازمه حالا میتونی یه چندتاییشو مسافرتی بگیری تشک شیش تا کافیه ...

پس ۱۲ پتو میگیرم ۱۲ تا بالش گرفتم نمیدونم ولی خوب نمیشه گفت مهمون نمیاد من خاله دختر خاله زیاد دارم بیام هم چند شب میمونن