ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
استارتر گرامی یه سری از لباسشوئیهای جدید که اسم نمیبرم از نظر حجم دیگشون در کمال تعجب هیچ فرقی با هم نداره یعنی 6 و 7 و 8 کیلوئیشون دیگشون یکیه و کاملا کلاه بردار و دزد هستن نشونش هم اینه دستتون رو داخل دیگ ببرین در کمال تعجب میبینین نصف ساعد دستتون میره داخل دیگ روی یه سری هم مارک تقلبی میچسبونن پس حواستونو جمع کنین. یکی از بهترین و مطمعن ترین کارهایی که میتونین انجام بدین تا متوجه بشین مثلا ال جی یا سامسونگ یا هر برند دیگه تقلبی نیست اینه که توی وبسایت برند خریداری شده شماره فنی و شماره سریالش رو وارد کنین تا متوجه بشین اصل هست یا تقلبی. اما تو برندهای ایرانی فعلا دوو با کمی اختلاف جلوتر از بقیه هستش من اینجا همیشه به بانوان گرامی توصیه میکنم اگر براشون مقدوره دایرکت درایو بخرن حالا هر برندی مد نظرشونه اما دایرکت درایو باشه چون هزارتا مزیت داره نسبت به تسمه ای و ....
سلام ، اگه پولشو داری ماشین لباسشویی فقط بوش اصل آلمان ، منتاژ ترکیه و لهستان هم داره اما اصلشو اگه بتونی بخری هیچ ماشین لباسشویی به پاش نمیرسه چه از نظر شستشو و تمیزی چه ازنظر کارکردو موتوری و سروصدا ما خودمون داریم عالی هست فقط باید دقت کنی اصلشو بخری گارانتی سیهاوی اصلش هست ، فقط اشتباه نکنی ساخت کشور چین بخری ، باز منتاژ ترکیه با لهستان خوبه اما اصلش از همه بهتره قیمتش هم باید بالای پنجاه میلیون باشه فکر کنم ال جی و سامسونگ اینا هم خوبه اما بیشترشون ساخت چین هست .