2777
2789

اونایی که بخاطر میل ج ن س ی ازدواج کردید از این لحاظ الان راضی هستید؟

مجردم تو زندگی همه چی دارم غیر از این یه مورد

واقعا داره فشار میاد

دختر پاک و با حجابیم هستم بخاطر همین سمت دوستی و... نمیرم

احساس میکنم آخرشم بخاطر این موضوع ازدواج کورکورانه  عجله ای میکنم و بعدش که عطشم خوابید پشیمون میشم

چون الان خواستگارام بدرد نخورن

بی تربیت نیستم چون جای دیگه نتونستم بپرسم مجبور شدم بیام اینجا

آقایون و بی تربیتای سایت اینجا نیایید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به خاطر این موضوع ازدواج نکردم ولی خب پایه و اساس زندگی هم یه حدودیش مربوط به این موضوعه

بنظرم شما که تا الان کنترل کردید یه مقدار دیگه هم همین اوضاع رو ادامه بدید تا مورد مناسب پیدا بشه

آواکادو سایت🥑                                                            

رابطه وقتی خوب میشه ک زن ب مرد اقتدار بده 

ک این خودش مستلزم اینهست ک مرد رودوست داشته باشی (نه اینکه میگی بنظت بدرنخوره خب نمیتنی) و دوست داشتن در صورتی هست که مرد به زن توجه و محبت کنه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

بخش مهمیش همینه برای همه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چ ربطی داره این اصلا دلیل نمیشه ک شما ازدواج نادرستی بکنید بلاخره عقل ک دارین دیگه عقلتونو بکار بگیرین ببینید اون طرفی ک اومده خواستگاری چ ویژگی هایی داره از لحاظ اخلاق رفتار چطوره درآمدش چطوره

🫡"sarbaz"

من به خاطر این موضوع ازدواج نکردم ولی خب پایه و اساس زندگی هم یه حدودیش مربوط به این موضوعهبنظرم شما ...

شما همون کاربر اوا هسدم نیستی ؟

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

شما همون کاربر اوا هسدم نیستی ؟

نه عزیزم😂

من آواکادواممم ولی فکر کنم دیروز تو یه تاپیک راجب گواهینامه باهم تبادل نظر داشتیم اگه اشتباه نکنم!

آواکادو سایت🥑                                                            

چ ربطی داره این اصلا دلیل نمیشه ک شما ازدواج نادرستی بکنید بلاخره عقل ک دارین دیگه عقلتونو بکار بگیر ...

همینو میگم دیگه 

خواستگارام از لحاظ اخلاق رفتار، خانواده افتضاحن

مثلا آخرین خواستگارم که یکماه پیش بود از ظاهر خیلی کشش داشتم خوب بود واقعا

قد بلند، خوشگل

ولی بشدت بد قلب و از لحاظ فکری بسته بود

مانتو زیر زانو باشه، رانندگی نکن، همه جا خودم میبرم، ارایش ممنوع

دیدم به من نمی خوره و زندانیم میکنه رد کردم