2777
2789

اینو من میگم هاله میبینم اما دوستم میگه هیچی نمیبینه.

هم با فلش عکس گرفتم هم بی فلش

البته که خیلی ام زود زده خودشم اخرشب زدیم..

امروز دو روز از پریودیش گذشته و خودشم دقیق پریود ماه پیشش یادش نیست.براساس حدس گمانه

اما خب ذوق داره بچم😁

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

کو

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان انقد دیر میخواد بیاد هیشکی جوابمو نده ها🥲🥲🥲

ما شانس نداریم عکس نیاد پربازدید شیم😪😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه دوست خوبی هستی براش🫠 دوستیتون پایدار 🤲

قربونت 😍

دیگه ادم نمیتونه که همه حرفاشو به خانواده بزنه.امشب شوهرامون شیفتن پیش همیم.گفتیم امتحان کنیم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته عکسایی که خودم دارم انگار واضح تر اینجا فرستادند بی کیفیت میشه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست منم دیشب فهمید ۳ ماهه بارداره

الهی....

بنده خدا پریوداش هر ۵ ماه یه بار بود نمیدونست بارداره.یعنی اینقد خوشال شدیم پشت تلفن جیغ کشیدیم.۱۷ سال بچه دار نشده بود.۲۰ سالگی ازدواج کرد اون.

قربونت 😍دیگه ادم نمیتونه که همه حرفاشو به خانواده بزنه.امشب شوهرامون شیفتن پیش همیم.گفتیم امتحان کن ...

منم تو اقدامم .و دوست داشتم وقتی بیبی چکم مثبت میشه بتونم خوشحالیمو با کسی تقسیم کنم ولی ندارم🫠

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیزم من با کلی دقت یه هالههه خیلی کمرنگ دیدم .این عکس چقد بعد تست؟چون بعد ۵/۱۰دقیقه  نمیشه رو نتیجش حساب کرد .ادرار اول صبح هم بهتره .غلیظ تره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

دوست منم دیشب فهمید ۳ ماهه باردارهالهی....بنده خدا پریوداش هر ۵ ماه یه بار بود نمیدونست بارداره.یعنی ...

وای الهی چه خوب که سه ماهه نفهمیده،و بدون استرس گذشته.این خیلی استرس داره و میترسه.من میگم بااین استرس چیزی ام باشه تو بیچاره رو از بین میبری

دوست من میگه حالتای عجیب دارم.الانم میگه وقت پریودم انگار علائم پریود داشتم یهو رفع شد علایمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40