2777
2789
عنوان

یه بیبی چک دارم من بیاید ببینید هاله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 78 پست
دوست منم دیشب فهمید ۳ ماهه باردارهالهی....بنده خدا پریوداش هر ۵ ماه یه بار بود نمیدونست بارداره.یعنی ...

ای خداااا🥹🥹🥹🥹چ خوب ک نمیدونسته .قشنگ استرس سه ماه اول رو نکشیده .انشالله قند و عسلشو صحیح و سالم بغل بگیره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

منم تو اقدامم .و دوست داشتم وقتی بیبی چکم مثبت میشه بتونم خوشحالیمو با کسی تقسیم کنم ولی ندارم🫠

من داشتم ولی وقتی مثبت شد شوهرم تاکید کرد تلفن نگیری دستت به همه خبر بدی زوده🙃

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من با کلی دقت یه هالههه خیلی کمرنگ دیدم .این عکس چقد بعد تست؟چون بعد ۵/۱۰دقیقه نمیشه رو نتیجش ...

دودقیقه بعد تست...ببین عکسای تو گوشی خودم هاله دقیق تره

اینجا کیفیت کم شد انگار..

میگه زیادم تیر میکشه

منکه میگم بارداره چون خود منم جفتم پایین بود من کلا از اول زیردلم درد میکرد.تا یکم که ماهم رفت بالاتر درست  شد

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

منم تو اقدامم .و دوست داشتم وقتی بیبی چکم مثبت میشه بتونم خوشحالیمو با کسی تقسیم کنم ولی ندارم🫠

بیا اینجا به ما بگو😍.من خودمم تو اقدامم😆البته من دومی زیاد اهمیت نداره برام

این دوستم اولی😶

من اگه باردار بشمم نمیخوام زود بگم به کسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خداااا🥹🥹🥹🥹چ خوب ک نمیدونسته .قشنگ استرس سه ماه اول رو نکشیده .انشالله قند و عسلشو صحیح و سالم ...

آره الهی آمین 

خیلی دوسش دارم عزیزدلمه.خدا کنه بچه اش بسلامتی بیاد تو بغلش.

دودقیقه بعد تست...ببین عکسای تو گوشی خودم هاله دقیق ترهاینجا کیفیت کم شد انگار..میگه زیادم تیر میکشه ...

وای منم انقد تیر میکشه دیوونه شدم .دو روزه فک کنم انداختم عقب تاریختم خیلی دقیق سر ساعت پریود میشم .اگ یکی دیگه داره بذار صبح هم تست بزنه 

آره الهی آمین خیلی دوسش دارم عزیزدلمه.خدا کنه بچه اش بسلامتی بیاد تو بغلش.

😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم انقد تیر میکشه دیوونه شدم .دو روزه فک کنم انداختم عقب تاریختم خیلی دقیق سر ساعت پریود میشم . ...

وای توام که مثل دوستمی😍😂😂حتما خبر بده اینجا به ما

مام اگه چیزی شد خبر میدیم

تست همون یه دونه بود.اونم من خریدم 😁

اینم همیشه دقیق پر میشه شانسش اون ماهه نتونسته یادداشت کنه روز دقیقش یادش نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣🤣چ شوهر عاقلی 🤣کی گفتی؟

ببین یعنی دیدم مثبته سریع با خودم آدمایی که میخوام بگم بهشون مرور کردم قشنگ انگار ذهنمو خوند،بعد اومدم سایت تاپیک زدم یکم خالی شدم😁😁پسرمو ۱۲ هفته دخترمو ۱۶ هفته. به شوهرم بود روز زایمان خبر میداد😂😂😂انقد خوشحال بود که چاق نشدمو شکمم کوچیکه هیچکس از رو ظاهرم نفهمیده باردارم حد نداره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

دوستم میگه گلاب بروتون ترشحات آبکی زیاد داره میگه یه طوری که فکر میکنه پری شده اما میبینه چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیا اینجا به ما بگو😍.من خودمم تو اقدامم😆البته من دومی زیاد اهمیت نداره براماین دوستم اولی😶من اگه ...

منم تصمیمم اینه آخه قبلا سقط داشتم .ولی شرایط خانوادم خیلی بده شدم کمیته امداد همه مصیبت هاشون سر منه .میخوام اگ بودم بگم ک یکم مراعاتمو کنن  .مامان بابام جدا شدن جنگ و دعواس .عمم داره جدا میشه هر روز زنگ میزنه ب من درددل و این حرفا .خواهرم هزار مشکل .مادر شوهرمم فک میکنه من تراپیستم میاد یسره میناله تا بره .سر تا پام شده انرژی منفی

منم دیدم هاله

دوستم میگه گلاب بروتون ترشحات آبکی زیاد داره میگه یه طوری که فکر میکنه پری شده اما میبینه چیزی نیست

ببین تاپیک علائم بارداری منو بخون