2777
2789

چقدر سختهههه بچه کوچیک‌و‌بچه‌مدرسه ای باهم اصن توانم و‌گرفتن بخدا خدا صبررررر بده ب مامانایی ک از دوتا بیشتر بچه دارن یعنی این ساعتا دام‌میخاد همه کاری کنم از خستگی نااا ندارم دوست دارم تا صبح بیدار باشم تنهایی کیف کنم بدبختی خب بیدار باشم فردا دخترم بیدار میشه نمیتونم بخوابم انقدر دلم میخاد ی تایمی داشته باشم در طول روز برای خودم باشه تایمی که از بیکاری ندونمدچیکار کنم دراز بکشم حوصلم سرربره 

صب که بیدار میشه تا وقتی یه چرت ظهر بخواد بزنه فقط. راه میره خرابکاری کنابای داداشش و پاره میکنه مداداش و برمیداره همه جا درو دیوار زمین نقاشی میکشه ظهر تا میخوابه من زودتر ازش بیهوش میشم سر نیم ساعتم بیدار میشه یبار من بیدار شدم اروم‌رفتم‌تو حال خونم مرتب مرتب بود ی قهوه گراشتک برا خودم نشستم  تو‌تنهاییم خوردم هنوز ب عنوان بهترین روزم ازش یاد میکنم واقعا حس قشنگی داشتم غروب بیدار ک‌میشع مشغول کارام میشم و جمع کردن خرابکاریهاش و درسرای پسرم

شب شوهرم میاد همچناننننن یا گریه یا شیطونی یا جیغ یا خرابکاری تااین ساعت ک هنوز خوابش نبرده کمرم داره نصف میشه  خیلی روزای سختیه خداکنه بزرگتر بشه زودتر متوجه خوب و بد بشه 😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردمممم 

منم یه دونه دارم هنوز خوابش نبرده 

گذاشتم رو پام دارم این ور اونورش میکنم شاید گیج بشه بخوابه 

بلکه بتونم برم حموم 😭 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

نه بابا جفتشون بیدارن دخترم امتحان داره ، داره درس میخونه پسرم هم سرماخورده یک ریز سرفه می‌کنه فعلا ...

چندسالشون من پسرم کلاس دوم تکالیفش زیاد نیست ولی هیلییی ضعیف کلی وقتم‌میگیره من بیشعورم‌هی این وسطا عصبی میشم دعواش میکنم بیشتر طول میکشه کاردستی و ایناش تاامحام بدم دیر وقت میشه این وسطم‌دهنم و سرویس میکنه دخترم ۱سال و تیمش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

خداروشکر تازه خوابیدن

منم بچهام پشت سر همن بشدت اذیتم میکنن بخدا خسته ام

یا موهای همو میکشن یا همو میزنن دندون میگیرن فحش میدن

بدتر از همه اینکه همش گریه میکنن

بریدم دیگه

قبلا مثل آدم غذا شونو میدادم میرفتن کنار

الان خودشون خونه رو ماستی میکنن برنج ها رو پاش پاش میکنن ک ی لقمه غذا بخورن

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️