2777
2789

منی که 25 سالمه و تا الان بهترین موقعیت ها و خواستگار های سنتی رو رد کردم و حتی خونه راه ندادم بیان چون نه آمادگی ذهنیش رو داشتم و نه هنوز به اهدافم رسیدم 

چون اولین باره یکی ابراز عشق میکنه و سنتی نیست و خیلی جدی پیگیرمه حتی دوستی نمیخواد اول کاری میگه فقط ازدواج و تعریفمو میکنه میخوام قرار آشنایی بذارم اونم در حالی که موقعیت های بهتر هم همین الان دارم که راهشون نمیدم 

بنظرتون اشتباه میکنم؟ این بد نیست موقعیتش مثل خودمه ولی صد درجه بهترش هم رد کردم آخه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

درکت میکنم من پیشنهاد داشتم از کسی که درآمد عالی،هیکل خوب و اخلاق خوبی داشته بسیار محترم بود ولی رفتم با پارتنرم که از همه لحاظ معمولی هستش چون به دلم نشسته… 

بنظرم این مهم تره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دلت نشسته بقیه وبهترینشون نتونستن

راستش حرف زدنش به دلم نشسته وگرنه اگه همین سنتی میومد با اینکه چهره ش بد نیست رد می کردم انگار چون تجربه ابراز عشق نداشتم اینجوری شدم میترسم پشیمون بشم بعدا 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

درکت میکنم من پیشنهاد داشتم از کسی که درآمد عالی،هیکل خوب و اخلاق خوبی داشته بسیار محترم بود ولی رفت ...

چهره ش به دلت نشسته ؟ یا رفتارش