2777
2789

اقا من چهارسال تو دانشگاه ادبیات انگلیسی خوندم، خواب هامم انگلیسی میدیدم، پس نیاید بگید خودت بلد نیسی واس همین

والا بلدم😂

الان تو اینستاگرام داشتم دور میزدم دیدم دوستم واس نوزادش یه صفحه جداگونه بازکرده، تو بیو هم نوشته prance

اقا prance معنی زشتی داره، لا اقل ب دیکشنری اعتماد کنید و بنویسید Prince😒

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار راحت باشه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وای اونای ک انگلیسی چت میکنن همشم کج و کوله😤

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
خو بايد به كم كج و كوله بگيم تا كم كم راه بيفتيم 😐

😐

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
ای خدا😂 حالا این بکنار چرا فینگیلیش مینویسن ادم چشماش ناک اوت میشه تا بخونه😑😤

اونا نگرانن دیکتشون مورد نداشته باشه😒😂