2777
2789
عنوان

خسیسه یا مقتصده😔

878 بازدید | 83 پست

سلام خانما.همسرم مردخوبیه.دوسش دارم واقعا واونم دوسم داره،مثل بقیه زوجاهستیم هم قهرهست هم آشتی.ولی یه مشکلی دارم همیشه باهاش.خرج که میکنه همش میشینه حساب کتاب میکنه.یه پس اندازخوب داشتیم که میشد باهاش یه زندگی عالی داشته باشیم توشهرخودمون ولی اومدیم شهربزرگتر و همش شد یه خونه خوب تو منطقه خوب.تازه ماشین و یه مقداراز طلاهای منم روش. الان داریم صرفه جویی میکنیم که ماشین بخریم. وقتی مثلامیریم تو یه فروشگاه چیزی ببینه دوس داشته باشه بخره ولی نخره اعصابش بهم میریزه و تا چندساعت غرغرمیکنه و عصبانیه که چرااومدم تواین شهر.برای هرهزینه ای همینه😔 البته بگم وقتی پولاشم رو حسابش بودو سودشومیگرفت بازم همین بود،من یه چیزی میخریدم غرمیزد.منم زیاداهل خریدنیستم ولی همونم بخرم کاری میکنه که پشیمون میشم.کلا نشده یه خریدکوچیک حتی روسری بدون ناراحتی داشته باشم.وقتی ناراحت میشم ازش میاد معذرت خواهی میکنه و میگه " بیا این کارتم بروهرچی میخوای بخر من برا زندگیمون میگم.وقتی پول داشتیم گفتم که جمع کنیم یه خونه خوب بخریم الانم میگم ماشین بخریم". موندم که آیا همسرم خسیسه یا واقعا مقتصده و بفکرآیندمون ومن باهاش کناربیام؟میترسم ماشینم خریدیم همین باشه.کلا خرج سختشه ولی وقتی آروم میشه میگه برو بخر ولی من دلودماغی نمیمونه برام😔😔

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوره زمونه با این همه سختیو پول درآوردن باید به سختیو ناراحتی خرجش کنیم

به نظره من خسیس نیست اما نگرانه از بی پولی و دست تنگی همین باعث میشه نتونه با دل خوش خرج کنه که واقعا حق داره

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
اخه با پول یه روسری میشه ماشین خرید🤔🤔🤔

چه میدونم.آخه حقوقمونم زیادنیست.البته خداروشکر من راضیم ولی اون ناراضی.کلا سعی میکنه پس انداز کنه

خدا کنه بعد از ماشین نگه جمع کنیم یه خونه بزرگ تر بخریم. یادش بده علاوه بر پس انداز کردن باید به فکر نیازهای شمام باشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
هم خسيسه هم مقتصد

منم همین نظرمه.بنظرتون من باهاش راه بیام یا نه؟ من از همه خرجام زدم حتی لباس.واقعا آرامش اعصابم از خریدلباسو خوراکم برام مهم تره ولی میترسم بدترشه

چه میدونم.آخه حقوقمونم زیادنیست.البته خداروشکر من راضیم ولی اون ناراضی.کلا سعی میکنه پس انداز کنه

عزیزم شاید واقعا به فکر رفاه ایندتونه 

من و شوهرم یه دوست خانوادگی داشتیم وقتی ۴ تایی میرفتیم شام بیرون از رستوران که میومدیم بیرون میگفت میدونید با این پولی که دادیم رستوران چند بار استانبولی میشه خورد😒😒😒به اون میگن خسیس 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

به نظرم مقتصد و عجول هستن تحمل این که صبر کنن تا جمع بشه ندارن و غر میزنن . راهش اینه که شما بخواید ماهیانه مبلغی به شما بدن اختیارش با خودتون باشه باهاش خرید کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یعنی چی مقتصد هست؟ کار میکنیم برای اینکه زندگی کنیم اگر با مساله پول و خرج کردن پول مشکل داشته باشیم که خیلی تو زندگی باید سختی بکشی شما! همسرت مشکل داره با پول و نگاهش به پول طبیعی نیست اصلا 

یه نفر سالهای پیش اینو بهم گفت ومن به مرور بهش رسیدم.میگفت اگه عادت کنی به خرج نکردن،هیچوقت درست نمیتونی خرج کنی.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
تو این دوره زمونه با این همه سختیو پول درآوردن باید به سختیو ناراحتی خرجش کنیم به نظره من خسیس نیست ...

بعضی وقتا بهش حق میدم واقعا تواین زمونه هزینه هاسنگینه