2777
2789

سلام من یه مقدار پس انداز دارم

بانک ملی طرح جدید سکه رو داره پیش فروش میکنه

به نظرتون برا 3 4 ماه چقدر سود میکنه؟

یا بانک بزارم برا سپرده؟

راستش من با يك طلافروش صحبت مي كردم قبل عيد ميگفت نرخ طلا حباب هست و تا اواخر ارديبهشت حتما پايين تر مياد مطمئن باش بانك ملي به فكر سود خودشه نه سود كردن من و شما

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه سود نميدن امروز با اين قيمت پيش فروش ميشه فردا كه موعد تحويلشون بشه قيمت سكه رو تو بازار ميارن پايين 

چندسال پيش هم همين كارو كردن 

الان دنبال اينن نقدينگي رو از دست مردم خارج كنن

نه عزیزم منم میخاستم سپرده بزارم یکی این پیشنهاد و داد واسم گفتم ببینم اینجا کسی خبری داره یا نه

بیین این ریسکه اگه اهلشی بزار,من خودم دوست دارم وتوکل بخدامیکنم واون رچی خوششومیبینم خداهمونومیکنه

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

شما همیشه یادتون باشه که هرگز دولت واسه شما کاری نمیکنه که سود کنی!!

ممکته در یک مرحله از از زمان جواب بده ولی الان نه..کاملا بازار رو کنترل میکنن مگر اینکه قیمت اونس بره بالا که اونم باید اتفاق عجیب و غریب در کل جهان بیفته..

فقط در مورد این ثبت نام سکه ها همینو بگم که سه ماهه و شش ماهه و.. اش رو نمیدونم اما یکماهش ضرر محضه

چون اصلا جایی نگفتن که ارزش افزوده هم میگیرن..موقع دادن سکه ها حدود صدو پنجاه تومنم بیشتر میگیرن که وقتی جمع بزنی با سکه بیرون یه قیمت میشه

سه ماهه و شش ماهش رو باید تخقیق کتی شاید سود دهیش با باتک بکی باشه

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!