2777
2789
عنوان

برابری حقوق زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 104 پست
من به یکی از پرنسسعلی‌های سایت گفتم چندتا مرد رو میشناسی که توی معدن کار می‌کنن و در عوض چندتا زن رو ...

خود دولت اعلام کرده کمتر از سه درصد زنهای ایران مهریه گرفتن!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

@شاینااا‍ 

@دختر_زیبا_اردیبهشت‍ 
توی یه تاپیک در مورد کتک خوردن اکثریت کتک خوردن از مرد رو عادی تلقی کرده بودن و گفته بودن خب مرده دیگه عصبی میشه چکار کنیم؟ باید تحمل کرد🤦🏼‍♀️

ولی من اون قضیه بالشت که آخرشم با خنده و خوشی برای اون تموم شد رو گفتم چند نفر گفتن چقدر خشن هستی و فلانی و بهمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر سابقم که تازه من رو خیلی دوست داشت:و حتی مادر خودم که حامی حقوق زنانه:معتقد بودن طرف خیانت ...

از مادر شما واقعاااااا بعید بود

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

جدی میگی؟ من ندیدم اینارو 😐😐😐😐😐😐 خیلی دلم میخواد بدونم چی تو ذهنشون میگذره تو ی تاپیک دیگه خان ...

بله کاملا جدی .

خیلی فشاری شدم سر اون تاپیک 

آنقدر گزارش زدم کامنت اون کاربرهارو که نگو😂

@شاینااا‍ @دختر_زیبا_اردیبهشت‍ توی یه تاپیک در مورد کتک خوردن اکثریت کتک خوردن از مرد رو عادی تلقی ک ...

هوفففف 

شما ناز کنی شوهرتو میشه خشونت .سیلی خوردن و زیر چک و لگد گرفته شدن ولی طبیعت مرده 

@شاینااا‍ @دختر_زیبا_اردیبهشت‍ توی یه تاپیک در مورد کتک خوردن اکثریت کتک خوردن از مرد رو عادی تلقی ک ...

میگن عصبانیت نکن تا کتک نزنه مقصر زن هست که مردو عصبی میکنه زن کوتاه بیاد تا کتک نخوره!

این اراجیف بارها از آدمای بیمار زن ستیز چه مرد چه زن شنیدم ...

ولی لگه به همینا بیای بگی  شوهرم نیشگون گرفتم چناااان محکومت میکنن واااای غرور شوهرت شکستی مرده ه غرور داره!!

ولی زن در نظرشون غرور و شان انسانی نداره 

کم مونده دیگه مهریه هم بدیم 🤦🏼‍♀️

دیدم طرف گفته پول بده تا طلا بدم 

فقط مریم برای خواهرت حتما حق طلاق بگیرین تا پرنسسعلی نتونه باج گیری کنه

میگن عصبانیت نکن تا کتک نزنه مقصر زن هست که مردو عصبی میکنه زن کوتاه بیاد تا کتک نخوره!این اراجیف با ...

ولی یک گفت طرف پرنسس بوده از خنده غش کردم🤣

خدایی نمی‌دونم چطوری حتی با کتک خوردن هم کنار میان🤦🏼‍♀️

تازه به کسی که فقط نمیخواد کتک بخوره تیکه میندازن

مریم پرنسسعلی دیشب دیدی چقدر بهم توهین کرد ؟!!!

تا اخر نخوندم. ولي ميدونم اصلا چيزي به اسم برابري زن و مرد نداريم. چون اصلا باهم برابر نيستن. پس رسي ...

کسی دنبال برابر بودن زن و مرد نیست، دنبال برابری حقوق انسانی زن و مرده

زن و مرد خیلی متفاون، ولی هر دو انسانن، پس در حقوق انسانی باید یکی باشن

دیدم طرف گفته پول بده تا طلا بدم فقط مریم برای خواهرت حتما حق طلاق بگیرین تا پرنسسعلی نتونه باج گیری ...

پرنسسعلی علاوه بر شروط ضمن عقد مهریه هم میخواد بندازه

فکر کنم رو کلیه‌هاش حساب کرده🤦🏼‍♀️

ولی یک گفت طرف پرنسس بوده از خنده غش کردم🤣خدایی نمی‌دونم چطوری حتی با کتک خوردن هم کنار میان🤦🏼‍♀️ ...

اگه بهم بگن زن د ر ایران توصیف کنی میگم "جنگیدن برای بدیهی ترین حقوق و قانع کردن  زنانی که مغزشون شستشو شده یسری چیزا از ابتدایی ترین حقوق شماس"