2777
2789
عنوان

برابری حقوق زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 104 پست
خب درصد کمی هستن ک اینجورین الان بیشتر خانما فقط فکر تیم و قیافه و بوتاکس اینان همشون کار نمیکنن کار ...

اگه حقوق انسانی براساس توان بدنی یا نوع شغل باشه طبق منطق شما پس حقوق همه مرده‌اهم نباید یکسان باشه 

حقوق مردی که پشت میزه با مردی که به قول شما آجر میذاره رو آجر یکسان نباشه !

یکم بهش فکر کنین خيلی حرف خنده دار بی منطقی زدین :))

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اتفاقا تو اول باید یاد بگیری تو فک کردی حقوق زن میشه میگن بیا برو مث ملکه بشین اون بالا دستور بده نخ ...

خآنم یا آقای برابری  خواه کدوم یک از حقوق زن اروپایی رو من دارم که بخوام مثل اون رفتار کنم؟!!!!!!!

چرا باید با قوانین و شرایط سنتی من مدرن رفتار کنم؟!

و مردها مزایای جامعه سنتی و مدرن و باهم داشته باشن؟!

تو اروپا میگن اول بچه دوم زن سوک سگ بعد مرد!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای همینه به مادرم میگم من یه زندگی نرمال میخوام 

درحالی که شرایط آنرماله 

و اکثر افراد نرمال نیستن و حق منه منتظر یه فرد نرمال بمونم 

چون در هر صورت با ازدواج ،به هرحال خوشبحال مردها میشه 

با دلایلی که خودت قشنگ گفتی 

من چرا باید انقدر سهلگیر باشم ؟

حداقل از دست فرد نرمال عذاب بکشم 

بهم میگه پر توقع و...

یعنی زن علیه زن 

مریم  من یچیزی معتقدم مردی اگه تو ایران  اومد گفت من معتقد به فمنیست هستم باید  دستتو دراز کنی یکی بزنی تو دهنش شاید شما ندونی چرا زدی ولی خودش میدونه چرا خورده:)))))

تو ایران به اسم برابری فقط دارن به زنها فشار مضاعف ظلم بیشتر میکنن و مردها رو وقیح تر و بی مسئولیت تر بار میارن 

ابله و احمق اونایی    ا ن که میگن مردا تو معدن کا رمیکنن پس حقشون باید بیشتر باشه؟!!!!

ول ی نمیفهمن مرد بیکار نشسته تو خونه حقوقش از زن کارگر کارخونه بیشتره!

نمیدونم این تصور رو که برابری زن و مرد یعنی زن بره تو آشغال ها بگرده رو کی انداخته تو سر بعضی ها ... ...

جامعه  مرد سالار تزریق کرد تو مغز یسری ابله پیک می

نمیدونم این تصور رو که برابری زن و مرد یعنی زن بره تو آشغال ها بگرده رو کی انداخته تو سر بعضی ها ... ...

اینجا اگر بگی شوهرم علنا رابطه نامشروع داره با یه زن دیگه  اونم در حالی که ازدواج مون رسمیه 

میان میگن اون مرده شاید بهش نمیرسی خوب ،نتونسته خودشو کنترل کنه

اینجا اگر بگی شوهرم علنا رابطه نامشروع داره با یه زن دیگه اونم در حالی که ازدواج مون رسمیه میان میگ ...

آره بود همچین تاپیکی، بعضی کاربر های آقا خودشون میگفتن ربطی به خوب بودن زنشون نداره بعضیا کلا تنوع طلبن ولی بعضی خانما همچنان اصرار داشتند نه زنه کم گذاشته 😂😭

مادرم منو از تنهایی میترسونه 

و تو دل منو همش خالی میکنه 

در حالی که من سنی ندارم ،دختر بی جایگاهی هم نیستم 

و...

بخاطر اینکه ۴ تا غضمید از من خواستگاری کردن که همشون بی سروپا بودن 🫠🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یعنی شدت مرد سالاری به حدیه که خانم ها هم پذیرفتنش و قشنگ راه رو باز میکنن که مردا موج سواری کنن 

مثل پرنده ای که خودش میاد تو قفس میشینه تا شما زحمت بکشی در قفس رو قفل کنه و بشه اسیرت 

آره بود همچین تاپیکی، بعضی کاربر های آقا خودشون میگفتن ربطی به خوب بودن زنشون نداره بعضیا کلا تنوع ط ...

متاسفم براشون واقعا 

اون خانم از درد قلبش تاپیک زده بود 

اینا میگفتن شاید اندام خصوصیت قشنگ نیست 

یا چربی موضعی داری 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یا اینکه میگفتن خب چه اشکالی داره شوهر ما سالهاست خانم صیغه ای داره 

و باید خوشحال باشی چون قدرت جنسی شوهرت زیاده 

ما هم سالهاست خوشحالیم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

متاسفم براشون واقعا اون خانم از درد قلبش تاپیک زده بود اینا میگفتن شاید اندام خصوصیت قشنگ نیست یا چر ...

جدی میگی؟ من ندیدم اینارو 😐😐😐😐😐😐 خیلی دلم میخواد بدونم چی تو ذهنشون میگذره 

تو ی تاپیک دیگه خانمه گفت زن ستیزی وجود نداره تو کشور، من خانمای اطرافم همه تحصیل کرده و موفق اند بعد که چند نفر ازش پرسیدیم یعنی چی زن ستیزی نیست و اینا نوشت من حوصله جواب دادن ندارم و بقیه زنا خودشونو به مظلومیت و اینا زدن وگرنه خیلی هم اوکیه 😂😭😭 حس میکنم مرد بود واقعا مگه میشه زن باشی تو این جامعه و حس کنی همه چی خوبه و به نفع توعه؟ بخدا که نمیشه 

مریم من یچیزی معتقدم مردی اگه تو ایران اومد گفت من معتقد به فمنیست هستم باید دستتو دراز کنی یکی ب ...

من به یکی از پرنسسعلی‌های سایت گفتم چندتا مرد رو میشناسی که توی معدن کار می‌کنن و در عوض چندتا زن رو میشناسی که در فقر و نداری با یه شوهر بد چندتا زایمان داشتن 

یا چندتا زن که بدون مهریه طلاق گرفتن؟

مادرم منو از تنهایی میترسونه و تو دل منو همش خالی میکنه در حالی که من سنی ندارم ،دختر بی جایگاهی هم ...

مثل اون‌ خاله من که می‌خواست من رو از بی‌بچگی نجات بده🤣

اینجا اگر بگی شوهرم علنا رابطه نامشروع داره با یه زن دیگه اونم در حالی که ازدواج مون رسمیه میان میگ ...

مادرشوهر سابقم که تازه من رو خیلی دوست داشت:

و حتی مادر خودم که حامی حقوق زنانه:

معتقد بودن طرف خیانت میکنه چون من بهش به اندازه کافی اهمیت نمیدم و باید بیشتر تلاش کنم و اون جوانه و نیازه داره !!! 

انگار من پیرزن ۸۰ ساله بودم 😅

من به یکی از پرنسسعلی‌های سایت گفتم چندتا مرد رو میشناسی که توی معدن کار می‌کنن و در عوض چندتا زن رو ...

مردها چناااان برای مهریه عجز و ناله میکنن یکی ندونه فکر می‌کنه دارن ماهی یه سکه میدن 

وبدتر زنهای ابلهی هستن که میگن وقتی به مهریه اعتقاد داریه پس باید قبول کنی شوهرت هرروز یکی رو صیغه کنه .!!!.باید همه قانون باهم بخوای!!انگار زنها مهریه گرفتن تا قرون آخر ش خوردن!

دیگه دو سال یه سکه بدون زندان چی داره.

رسما گول زدن زنهاست