2777
2789

یه لحظه ام از ذهنم سوالای لعنتیی نمیره. 

همش میگم چجوری بوده که اینقدر عاشقش بوده و بعد یسالو نیم رابطمون و گذشت دو سال از اون داستان بازم رفت دیدنش و از ذهنش هیچوقت پاک نشد

عصبیم سردرد میگیرممم از زیادی فکر کردن 

حس میکنممم تقصیر منه😭😭

چجوری ببخشمش و یادم بره شدنیه؟ 😿

هیچ عشقی فراموش نمیشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عواقب روابط آزاد

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

خیلی شرایط ناراحت کننده ایه 😿ولی تقصیر تو نیست اصلاااا

شاید به خاطر عقده های درونیش به سمت اون جذب میشه 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من دوستم یکو خیلی دوست داشت فقط میخاست باهاش باشه پسرم بهش گفته ببین خودت اذیت میشی چون من یکی خیلی دوس دارم هروقت بهم بگه بیا میرم 

دوستم قبول کرد گفت باش خودم یکاری میکنم یادت بر ولی نشد دوستم گفت هرکاری میکنم براش نمیشه نمیکنه هیچکسی جز اون

الان اگه رابطه ازاد نبود میرفت صیغش میکرد خوب بود مثلا ؟

نه به همین رل بازیاتون ادامه بدید

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!