2777
2789
عنوان

ترجیح تون برای خرج کردن پول تو چه زمینه

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 58 پست
مامان مهربون

فدات 

ماهم مسافرت رو سالی دوبار میریم  ولی هتل نمیریم سویت کرایه میکنیم 

ظرف و لباس رو هم هر وقت نیاز باشه میخزم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم بخشی زیادی هم سر قسط اونها میره والا پول آزاد بیشتر میداشتم اما مثلا یادم نمیاد کی رفتم آرایشگا ...

بنظرم کار خوبی میکنی بیشتر سفر و تفریح میرید چون بجای همه چی خودش یه تراپی کامل هس 

من ولخرجی تو خوراکی و کیک متاسفانه.

کیک خودت درست کن خیلی ارزون در میاد یکی دو بار هم درست کن کامل دستت میاد باید چه کنی 

کم کم در حد درست کردن کوکو برات ساده میشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

اول از همه خوراک

بعد خانه

بعد پوشاک و کتاب( تحصیل)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من خودم بیشتر خرج مراقب پوست و آرایشی می‌کنم ولی همسرم عاشق سفره و تفریحه و رستوران گردیه 😁

عالی خوش باشید به جاش یه خانم خوشگل داره

اول از همه خوراکبعد خانهبعد پوشاک و کتاب( تحصیل)

مثل من و خانواده منم خرج آموزش و با دست باز میدم که البته از نظر خودم سرمایه گذاری هزینه نیست

حقیقتا همشون له طرز وحشتناکی منو ذوق زده می‌کنه

مجرد بودم بابام میگفت هرکی هرچی برا نجمه بخره از ذوق زیاد نجمه، خودش دوبرابر ذوق میکنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

چون اول زندگی هستیم و همه چی نداریم خرج لوازم خانگی تعمیرات خونه و پس انداز برای خرید ماشین خیلی هم برای اینا ذوق دارم لباس هم در حد نیاز آرایشگاه علاقه ای ندارم و البته پولمون هم نمیرسه

اما هر چیزی برای توی خونمون میخریم من تا یه هفته از خوشحالی خوابم نمیبره در این حد ذوق دارم انشاالاه هرکی خونه نداره خدا بهش بده🤲

https://uupload.ir/