2777
2789
عنوان

همه باید بدونیم 👇تاثیر بدی کردن

242 بازدید | 22 پست

این پیامو از یه گروه برداشتم 👇

من مادر شوهرم ۵ ساله فوت شده بنده خدا نماز خون و اهل زیارت بود مهربون بود ولی خیلی فرق میزاشت بین عروس ها و نیش زبان داشت بعضی وقت ها خوب طبیعیه 

دلم شکسته بود ولی هیچ موقع احترامشو نشکستم بعد فوتش من هر موقع یه کار خیر میکنم اونم یاد میکنم ولی خوب دست خودم نیست حرفاش یا کاراش ناخواسته تو ذهنم میاد 

یه شب خواب دیدم تو یه مجلس روضه نشستیم مادر شوهرم وارد اون مجلس شد من نگاه کردم رفتم استقبالش یهو دیدم از یه طرف صورتش گوشتش کنده شده گفتم وای تو زنده ای اومدی رو ضه گفتم صورتت چرا کنده شده گفت هر موقع میخاد خوب بشه تو ک از من ب بدی یاد میکنی باز گوشت صورتم کنده میشه

من بعد اون خواب همیشه میخاد ذهنم بدیش بیاد ب خودم اجازه نمیدم براش فاتحه میخونم و اصلا دوست ندارم خدای نکرده با فکر کردن ب بدیهای مادر شوهرم جاش اون دنیا بد باشه

خواهش میکنم بزارید گروه شاید مادر شوهری از دنیا رفته ولی عروسش با اینکه حلالش کرده ولی مثل من ناخاسته بدی هاشو فراموش نکرده به حق این روزها ک شهادت مادرمون حضرته زهراست دلمونو پاک کنه از کینه و حلالشون کنید

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB