2777
2789
عنوان

از فقر و گرسنگی و لاغری خسته شدم

176 بازدید | 6 پست

بخدا نمیدونم چیکارکنم تا ماه دیگه ازمون بدم برم سرکار

بابام مارو ۷ سال پیش ول کرد رفت بایه مادر نیمه مریض که نصف حقوق پدرشو خواهرش نصف کرده کنار شوهرش میخوره (طلاق صوری گرفتن ) قسم میخوزم کنار همن شوهرش جانبازه حقوق جانبازی حداقل ۲۰ تومن میگیره بچهاش همه پولدارن  همه میدونن و دختراشم اومدن التماس کردن ما نگیم به اداره مامان ساده من قبول کرد

الان بخدا نمیدونم صبحانه چی بخورن نهار چی بخورم خسته شدم ... شدم ۴۵ کیلو ناشکری نمیکنم 

من طلاق گرفتم یه ردز بابام نیومد دنبالم عین اشغال چسبیده به زن و بجش یه روز التماس کردم بیاد برداشت زنشم اورد خونمون زنه بهم تیکه مینداخت کینه ای نباش بیا ازاتاق بیرون ما باهم فامیلیم دیگه الهی بابا بری زیر قبر الهی تیکه تیکه بشی

از همه نظر مریض شدم ناشکر نیستم ولی ادمای زیادی بهم ظلم کزدن این روزام میگذره تموم میشه

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

الهی عزیزم چرا طلاق گرفتی 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

آخ قلبم گرفت😔

بابات چقدر پست فطرته...

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا کمکت کنه..فقط از خودش کمک بخواه..که ناامیدت نمیکنه..برات صلوات میفرستم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چرا سرکار نمیری

برا ازمون میخوندم پارسال رفتم سرکار ازمونم رد شدم گفتم بزار امسال بشینم یخونم ماه دیگه تموم میشه میرم😔

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

برا ازمون میخوندم پارسال رفتم سرکار ازمونم رد شدم گفتم بزار امسال بشینم یخونم ماه دیگه تموم میشه میر ...

چه ازمونی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن