عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14168 عنوان اوف اگه مادر همسرم فوت کنه چی | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 24 پست خیلی خوب و مهربونهخانواده همسرم کلا خیلی خوبنماه پیش دریچه قلبشو عوض کرد و از اون موقع حالش بدهالانم یکهفته هست بستریه دوباره.همسرم خیلی به مادرش وابستسمیدونم سنش زیاده و امکان همه چی هست ولی کاش دووم بیارهدعا کنین صلاح زندگیش به موندنش باشه دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین 1404/08/25 | 12:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18789 بخدا خیلی در حقش ظلم کرد دکتره این پولا حرومهتو بیمارستان پرستاره گفت مامانم اذیته سنش بالاس آندوسکوپیم نمیبرمش چون سنش زیادهانشاالله بهتر بشن به حکمتش دل بسپار(خدا)
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18789 شما مگه در جذیان ریز مسائل ایشون هستی که این بنده خدا رو به هم میریزی به اون دکتر هم تهمت میزنی؟!سنش ... ببخشد من اشتباه کردم به حکمتش دل بسپار(خدا)
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14168 شما مگه در جذیان ریز مسائل ایشون هستی که این بنده خدا رو به هم میریزی به اون دکتر هم تهمت میزنی؟!سنش ... ببین الان جوری شده فکر نکنم به یکسال هم بکشهلااقل اونجوری شاید بدون درد تا چند وقت زنده میمونددعا کن خوب بشه ☹️ دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14168 این پولا حرومهتو بیمارستان پرستاره گفت مامانم اذیته سنش بالاس آندوسکوپیم نمیبرمش چون سنش زیادهانشاال ... مرسی عزیزم دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18789 بله چون عمل لوکس محسوب میشه و هیچیش بیمه نیست.بعد عمل هم ۱۰ روز مراقبتهای ویژه بستری بوددیگه قفسه سی ... ها تازه فهمیدم این عمل راحتیه برای سن بالا انجام میشه حق داشته دکتر به حکمتش دل بسپار(خدا)
shiriin_banoo عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 ببین الان جوری شده فکر نکنم به یکسال هم بکشهلااقل اونجوری شاید بدون درد تا چند وقت زنده میمونددعا کن ... خیلی عجیبه واقعا،تاوی که بیهوشی هم نمیخواد بکیم عمل سنگینیه مریضا دو روز بعد ترخیص میشن اکثرشونعملکرد دریچه مشکل پیدا کرده؟قلبشون از قبل نارسایی داشته؟
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14168 خیلی عجیبه واقعا،تاوی که بیهوشی هم نمیخواد بکیم عمل سنگینیه مریضا دو روز بعد ترخیص میشن اکثرشونعملکر ... والا دکترش میگه الان عملکرد دریچه خوبهریه اش عفونت کردهبخاطر عدم تحرک بعد از عمل چون دیگه خوب نمیتونست تکون بخوره.اون پایی که از طریق اون عمل کرده بودن به گفته خودش میگفت بی حس شده دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
shiriin_banoo عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 والا دکترش میگه الان عملکرد دریچه خوبهریه اش عفونت کردهبخاطر عدم تحرک بعد از عمل چون دیگه خوب نمیتون ... اهان متوجه شدمبستری طولانی که میشه این مشکلات پیش میاد ،امدیوارم زود بهتر شنکدوم بیمارستان بودین؟ اینترونشنیست شون کی بود؟
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14168 اهان متوجه شدمبستری طولانی که میشه این مشکلات پیش میاد ،امدیوارم زود بهتر شنکدوم بیمارستان بودین؟ ای ... ممنون عزیزماسم دکترشو نگم بهترهچون شما گویا در این زمینه فعالیت میکنین و شناخت دارین نمیخوام ناخواسته پشت سر پزشک حرفی زده بشه دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
negar1001 عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 6285 درد وبلاش بخوره تو سرمادرشوهرمنایشاله زودتر خوب بشن هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱