2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 82 پست
وای خدای من دور جون چقد شما ذهنت کوچیکهداری با آینده چه کار میکنی؟ الان میخواستی سر خود با وجود برنا ...

خودمم میدونم خیلی خراب کردم

کاش باورم کنه 

به مشاورم یکی دو دفعه گفتم بهم گفت که هر وقت عقب افتادی فقط دوازدهم و عمومی بخون دهم رو ول کن

الان نمیدونم

جمعه زنگ میزنه حتما بهش میگم

حداقل دلتون برا هزینه پدرتون بسوزه، پول به مشاور داده درست استفاده کنید با خودش بشینید حرف بزنید راه ...

میدونم کارم خیلی بده ولی واقعا نتونستم درس بخونم چون مریض بودم بگم به مامانم که با مشاورم صحبت کنه

نه آخه ببینید فقط سوال درسی پرسیدم خیلی نی نی سایت نمیام

فقط میام سوالی میپرسم و میرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم کارم خیلی بده ولی واقعا نتونستم درس بخونم چون مریض بودم بگم به مامانم که با مشاورم صحبت کنهنه ...

من الان تو رو خواهرم میبینم و واقعا از ته قلبم دوست دارم موفق شی

بهترین کار اینه با خودش حرف بزنی

برنامه جدید بریزه بهش پایبند باشی خودش میفهمه که فرق کردی و اعتمادش جلب میشه فقط لطفا دیگه درس بخون 

حتماً حتماً با مشاورت حرف بزن هم راجع به عقب افتادگی که داری هم راجع به اینکه می‌خوای فیلم ببینی اگه فیلم ببینی چه فیلمی ببینی اگه می‌خوای درسمو بخونی چه درسنامه‌ای بخونی راجع به همه اینا باهاش حرف بزن که توی برنامه لحاظ کنه برات تا سردرگم نباشی از طرفی از خودش هم مشورت بگیر بابت کارهایی که می‌خوای انجام بدی

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
میدونم کارم خیلی بده ولی واقعا نتونستم درس بخونم چون مریض بودم بگم به مامانم که با مشاورم صحبت کنهنه ...

موفق باشی عزیزم 

توکل به خدا ان شا الله درست میشه همه چیز🪻🪻

من الان تو رو خواهرم میبینم و واقعا از ته قلبم دوست دارم موفق شیبهترین کار اینه با خودش حرف بزنیبرنا ...

مرسی لطف داری❤️🫶🏻🫂

چشم سعیم رو میکنم خجالتم رو کنار بزارم

من مشکل معده دارم و کمبود شدید از چندتا ویتامین ها

بعد به مشاورم میگم میگه که اینا چیزی نی باید بخونی راستم میگه تا الان اشتباه کردم بخدا قسم الان قصدم خیلی جدیه و خودمو همه جوره جمع کردم که بخونم و تلاش کنم که یک سال از همه چیم بزنم ما خیلی خیلی مهمون داریم سعی میکنم اهمیت ندم حتی اگه طرف جفتم نشست

مرسی لطف داری❤️🫶🏻🫂چشم سعیم رو میکنم خجالتم رو کنار بزارممن مشکل معده دارم و کمبود شدید از چندتا و ...

مشکل معده آزار دهنده هست ولی خیلی از مردم دارن و سعی میکنن باهاش کنار بیان و له زندگی برسن

اما برا ویتامین میتونید قرص بخورید