2777
2789

من ده ساله دارم 

پریودهای دو هفته ای 

ماهی دوبار 

بعد از ده تا دکتر عوض کردن 

مارولین واسم تجویز کرد الان ماهی یبار پری میشم 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ده ساله دارم پریودهای دو هفته ای ماهی دوبار بعد از ده تا دکتر عوض کردن مارولین واسم تجویز کرد الا ...

من فقط درد دارم موقع پریود و خونریزی زیاد 

وگرنه تقریبا منظم هست 

به من آمپول داده بزای اینکه چندماه یایسه بشم و دارو که حینش لک داشتم بخورم 

خیلی دپرس شدم 

علائم داشتی لکه بینی پریودی طولانی و زود به زود

من نه 

لک بینی نداشتم شده دیر پریود بشم اما جلو نمی‌افتاد 

درمان قطعی نداره ؟

میترسم این آمپول بزنم برای همیشه یائسه بشم 

آخه چجور فردا روز بچه دار بشم 

من فقط درد دارم موقع پریود و خونریزی زیاد وگرنه تقریبا منظم هست به من آمپول داده بزای اینکه چندماه ی ...

منم پریودی های شدید فوق شدید 

خون تو بدنم نبود 

ده سال همین منوال بودم 

تازه مارولین اثر کرده 

شما چند سالته

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من نه لک بینی نداشتم شده دیر پریود بشم اما جلو نمی‌افتاد درمان قطعی نداره ؟میترسم این آمپول بزنم برا ...

نه نگران نباش انشالله بچه دار هم میشی ربطی ندارند به بارداری

منم پریودی های شدید فوق شدید خون تو بدنم نبود ده سال همین منوال بودم تازه مارولین اثر کرده شما چند س ...

انقدر دیروز گریه کردم که نگو

آخه من دستیار دکتر mri دید گفت فیبروم فقط باید عمل بشی 

که بعد چند هفته پبش خود دکتر رفتم گفت خانوم تو ادنومیوز داری دست به رحمت بزنم خونریزی میکنی باید خارج بشه رحم 

نه نگران نباش انشالله بچه دار هم میشی ربطی ندارند به بارداری

اخه من فیبروم بزرگ دارم 

اونجا ندوستم ادنومیوز چیه 

دکترم که توضیح نداد چیه 

فقط گفت صبر کنی ازدواج کنی ببینیم بچه دار میشی که احتمالا سقط میشه 

انقدر دیروز گریه کردم که نگوآخه من دستیار دکتر mri دید گفت فیبروم فقط باید عمل بشی که بعد چند هفته پ ...

من هم دکتر هر سری میرفتم می‌گفت باید رحمتو خارج کنی 

خداروشکر گوش نکردم 

حالا باز مشورت کن با دکتر مارولین برای من عالی بود

اخه من فیبروم بزرگ دارم اونجا ندوستم ادنومیوز چیه دکترم که توضیح نداد چیه فقط گفت صبر کنی ازدواج کنی ...

ادنومیوز خطر ناک نیس 

رشد بافت رحم به بیرون رحمخ