2777
2789
عنوان

آیا بهتره برم سراغ یه مهارت یا نه برا آزمون بخونم یا 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 27 پست
ضریب شاغلین در واقع این هست که کساتی که سابقه تدریس در مدارس رو دارن نمره کتبی اونها رو ضربدر ۱.۵ م ...

رقیب اگه ۵ سال سابقه داشته باشه نمرش ضرب در ۱/۵  میشه 

ولی اگه سابقه کمتری داشته باشه ضریب کمتری داره 

کسی که سابقه تدریس داشته باشه ولی کتبیش رو مثلا ۵۵۰ بگیره و و رقیبش دو سال سابقه داشته باشه بازم اون جلو میزنه ؟ 

ای خدااا از همه جا ناامیدم کردی😔

آخه من چیکار کنم پس

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

البته ببین نا امید نشو...انشالله امسال ضریب شاغلین رو برمیدارن و اونوقت بشین خوب بخون و قبول بشو .. ...

زمانی که دفترچه بیاد تا زمان آزمون چند وقته ؟ 

تو اون مدت کم که نمیتونم بخونم!!!

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رقیب اگه ۵ سال سابقه داشته باشه نمرش ضرب در ۱/۵ میشه ولی اگه سابقه کمتری داشته باشه ضریب کمتری داره ...

عزیزم گفتم که ناامید نشو...آزمون قبلی خیلی اعتراض کردن...احتمال اینکه امسال آزمون ها جدا بشه و برای کسانی که ضریب شاعلین دارن ازمون جدا برگزار بشه هست ...اگرم دنبال معلمی هستی به جای  مهدکودک برو تو غیرانتفایی ها تدریس کن که حداقل برات ضریب شاغلین ایجاد بشه....حداقل اینحوری تو جامعه هستی و انشااله موقعیت خوب ازدواج برات پیش میاد 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

البته ببین نا امید نشو...انشالله امسال ضریب شاغلین رو برمیدارن و اونوقت بشین خوب بخون و قبول بشو .. ...

یه سوال 

کلا آزمون اختصاصی تخصصی و عمومی هر کدوم چند تا سوال میدن یا همه باهم چند تا سواله ؟ 

عزیزم گفتم که ناامید نشو...آزمون قبلی خیلی اعتراض کردن...احتمال اینکه امسال آزمون ها جدا بشه و برای ...

شهرمون کلا یک مدرسه غیر انتفاعی داره 

وقتی هم بری حتما میگن سابقه داری یا نه !!

به نظرت عمرمو بزارم برا معلمی ارزش داره ؟ چند سال باید مهد و غیر انتفاعی اینا برم تا بالخره قبول شم که تازه معلوم‌نیست آزمون سالهای بعد برگزار بشه یا نه

زمانی که دفترچه بیاد تا زمان آزمون چند وقته ؟ تو اون مدت کم که نمیتونم بخونم!!!

حق با شماست و از الان میتونی دروس عمومی رو بخونی که به درد خودتم میخوره....مثلا برو کامپیوتر رو بخون....هم خیلی جلو میوفتی و هم بر فرض آزمون شرکت نکنی هم به درد خودت هم میخوره..چون الان بخوای منشی هم بشی باید کامل icdl رو بلد باشی‌‌‌‌‌‌‌..منظورم مهارتهای هفتگانه هست...و حتما انگلیسی بخون....و دورس تخصصی خودت رو مرور کن اگه دبیری میخوای

حق با شماست و از الان میتونی دروس عمومی رو بخونی که به درد خودتم میخوره....مثلا برو کامپیوتر رو بخون ...

نه آموزگاری میخوام ...

اره icdl قبل کلاساش رو رفتم ولی مدرکشو ندارم و همه یادم رفته چون سیستم ندارم😑

نه آموزگاری میخوام ...اره icdl قبل کلاساش رو رفتم ولی مدرکشو ندارم و همه یادم رفته چون سیستم ندارم😑

ببین کامپیوتر تئوریش خیلی زیاده....حتما تئوریش رو شروع کن بخون که انشالله آزمون اگه جور شد عقب نباشی..مدرک لازم نیست از الان بگیری چون تاریخ انقضا داره .....سیستم هم نداری میتونی چند روز یکبار بری کافی نت با هزینه خیلی کم اونجا تمرین کنی....هر جا بخوای کار کنی حتما باید کامپیوتر رو بلد باشی....حتما انگلیسی و ریاضی و ادبیات رو هم بخون..آدم تک بعدی نباش که فقط بری دنبال یه چیزی.....اگه دنبال شغل دیگه ای هم هستی بازم از آزمون فعلا نا امید نشو.

سنت کمه..انشالله حتما موفق میشی....فقط تو جامعه باش که فرصت های ازدواج و شغلی بیشتری برات پیش بیاد

ببین کامپیوتر تئوریش خیلی زیاده....حتما تئوریش رو شروع کن بخون که انشالله آزمون اگه جور شد عقب نباشی ...

خیلی ازت ممنونم‌که انقدر خوب راهنمایی میکنی🙏🥰

اره واقعا نمیدونم‌ چرا انگار تک بعدی ام فکر میکنم باید یک کار رو انجام بدم فکر میکنم یا فقط باید برم سر کار یا فقط برا آزمون بخونم و تصورم اینه که انجام همزمان این دو باعث میشه در هیچکدوم موفق نشم ..

هنوز دانشجوام و خرداد ۱۴۰۵ درسم تموم میشه اتفاقا درس مبانی کامپیوتر این ترم داریم که با کامپیوترای دانشگاه کمی تمرین میکنم ...

یک سوال ... آیا من که خرداد مدرکم رو میگیرم میتونم ماه بعدش آزمون شرکت کنم ؟ چون مدرکم تا موقع برگزاری آزمون فکر کنم آماده نمیشه...

و سوال دیگه اینکه ریاضی و انگلیسی و ادبیات که گفتی باید کتاباشو بخرم یا تو گوگل پی دی اف هست دانلود کنم ؟ 

حق با شماست و از الان میتونی دروس عمومی رو بخونی که به درد خودتم میخوره....مثلا برو کامپیوتر رو بخون ...

مدرک آی سی دی ال برای آزمون لازم نیست داشته باشیم ؟ 

چه مدرک هایی مهمه و خیلی امتیاز داره ؟ 

ببین کامپیوتر تئوریش خیلی زیاده....حتما تئوریش رو شروع کن بخون که انشالله آزمون اگه جور شد عقب نباشی ...

فکر میکنم آزمون استثنایی رقابت توش کمتره ؟ درسته ؟ اینو میشه شرکت کرد ؟

فکر میکنم آزمون استثنایی رقابت توش کمتره ؟ درسته ؟ اینو میشه شرکت کرد ؟

نه عزیزم....استثنایی ظرفیتش خیلی کمه...تازه بر فرض هم قبول بشی خیلی سخته تدریس برای این بچه ها...(دختر خودم یکم مشکل داشت پوستم کنده شد تا پیشرفت کنه)

نه عزیزم....استثنایی ظرفیتش خیلی کمه...تازه بر فرض هم قبول بشی خیلی سخته تدریس برای این بچه ها...(دخ ...

پس چرا بعضیا میگن کارش راحت تره 

میگن تدریسش یکم سخت تره ولی تعداد بچه ها تو کلاس کمتره و با والدینی که ازت انتظار دارن روبه رو نیستی و ۵ سال زودتر هم بازنشسته میشی

فکر میکنم همونطور که ظرفیتش کمه رقابت هم براش کمه