2777
2789
فط یکی متوجه شد 😖😖😖😖😖😂😂😂 همون شل کن رو نمیتونم اه😖 عزیزم فروشندس فقط ! ولی مهم نیس پایین ب ...

یکم مهربون باش خب  لبخند بزن سخته اما میشه 

خودمم مثل توام اینجوری خیلی خوبه و در امانیم اما بدیش اینه دیگه حتی به نیت خوبم کسی نزدیک نمیشه من که متاهلم تو باید یکم نرم تر باشی  تا بعد ازدواج دوباره برگرد به روال قبل 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
خوب اینجوری این اقا هیچی کسای دیگه هم نمیان جلو باید گاردتو بیاری پایین یا کاملا سنتی ازدواج کنی یکم ...

باور کن نه گارد دارم نه نامهربونم ! اینجوری بزرگ شدم ! از بس گفتن دختر باید سنگین باشه فلان باشه منم شدم همون . نمیدونم سخته تغییر . اره دقیقا برا همین تنهام . وگرن همه چیم تعریف نباشه خوبه 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور کن نه گارد دارم نه نامهربونم ! اینجوری بزرگ شدم ! از بس گفتن دختر باید سنگین باشه فلان باشه منم ...

واقعا راست میگی و تغییر سخته اما خوب فقط یکبار رنده ایم محبوریم هرجا اشتباهه رو تغییر بدیم وقت کمه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

فقط میتونم بگم منتظر بمون تا خودش پیشنهاد بده وخودت چیزی نگی ی وقت

و اینکه زیادم خودتو علافش نکن اگه ازت خوشش بیاد و عرضه داشته باشه رک و راست میاد بهت میگه اما اگه دیدی زمان زیادی گذشت و هیچ حرکتی نزد بیخیالش شو

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

کیو ؟ کسیو ندارم . اتفاقا یه خانومه ک فروشنده هس و یکم پرو ! بهش گفته و اونم گفته کی هس ببینم ( میدو ...

وا خب چرا گفته‌خودم 

شما را معرفی میکرد دیگه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
وا خب چرا گفته‌خودم شما را معرفی میکرد دیگه

اون میخواس با خودش باشه . و خب دوستمم نبود خانومه ک باهاش راحت باشم د بگم . در حد حرف زدن معمولی بودیم

فقط میتونم بگم منتظر بمون تا خودش پیشنهاد بده وخودت چیزی نگی ی وقتو اینکه زیادم خودتو علافش نکن اگه ...

من برم بگم ؟!!😑🫤😂 رفتارم جوریه ک جرات نمیکنن پسرا نزدیکم بشن ینی میگن پیشنهاد بدیم ضایمون میکنه و باهامون دوس نمیشه !

حتی باهاش حرف نمیزنم . چه برسه پیشنهاد 😐 و خب علافش نیستم . فقط خوشم میاد . و میدونم اونم خوشش میاد . از نگاهش متوجه شدم

واقعا راست میگی و تغییر سخته اما خوب فقط یکبار رنده ایم محبوریم هرجا اشتباهه رو تغییر بدیم وقت کمه

چقدر بده ک این چیزارو تو ذهن بچه میکنن . خیلی دوس دارم اینجوری بنظر نیام ولی هستم . البته اگه همون اولش بگذره بعدش خیلی راحته برام خیلی خوش برخورد و شوخ طبع میشم  تگه از کسی خوشم بیاد البته. مهم اولشه ک آشنایی شروع بشه 🫤