2777
2789
عنوان

یه زن وشوهرجوون همسایه مون هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4053 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مردی ک سیگار نکشه...قلیون نکشه...دعوا نکنه...هیچکی روش حساب باز نکنه...گره از کار کسی باز نکنه... ...

تاسف باید خورد به ملاک و معیارای جدید جامعه

باقی حرفات خوبه ها 

ولی سیگار قلیون ملاک مردی نیست 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

نبود؟

من فک نمیکنم که بقیه فک میکنن و نیست 🥲🥲 خیلی انسان شریفیه ولی اونجوری که بقیه فک میکنن مذهبی نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میدونی کجا جالب میشه اسی بره بگه به خانمش خانم برگرده بگه خودم در جریانم عزیزم برای راحتی من میره پش ...

والا، یعنی آدم پشت بوم خونه خودشم یه لحظه نمیتونه خلوت کنه از دست آدمهای فضول

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اینا خیلی بچه مثبت به نظرمیرسن شیطونه میگه به خانومش بگم حواسشوجمع کنه به شوهرش

انگار داری درمورد پسر بچه ۹ ساله حرف میزنی عجبببببب اونوقت اگه خانومش گفت عزیزم بخاطر من میره پشت بوم که اذیت نشم چی ؟ ضایع نمیشی 

اینا خیلی بچه مثبت به نظرمیرسن شیطونه میگه به خانومش بگم حواسشوجمع کنه به شوهرش

مگ خانومش خره نمیفهمه ک شوهرش بدن و دهنش بو سیگار مبده؟ ک تو بگی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اینم خیلی چهره مثبتی داره خانمشم براهمین ناراحت شدم

ان شاءالله خدا هدایت کنه 

تو جامعه یه سری چیزا هم با کلاس شده هم عادی مثل سیگار 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹