2777
2789
عنوان

یه زن وشوهرجوون همسایه مون هستن

4051 بازدید | 123 پست

حدودا۲۴-۲5ساله باشه نهایتا سنشون

خیلی بچه مثبت به نظرمیرسیدن شوهرم چتدروزقبل گفت رفتم پشت بام دیدم شوهره داره سیگارمیکشه دلم براخانومه سوخت احتمالا خبرنداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکار ها منم خیلی میکشند ، طرفدار سیگار نیستم اما بخاطر استرس کاری و شغلی دیدم آقایون کادر درمان مصرف دارند اما باید دید چرا مصرف می‌کنند چه برندی مصرف دارند .

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دغدعه ملتو برم خدا😆

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

من از دود کلا متنفرم حتی قلیون 

ولی اسی الان خیلی زیاد شده 

به خاطر استرس و فشار زندگی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

فکر کردم آدم کشته

سیگار کشیدن یه رفتار کاملا شخصیه عزیزم,همسر منم سیگار میکشه .کاملا انسان موجهی هم هست.اصلا عاشق ترکیب بوی سیگار و عطرشم.ولی تو خونه نمیکشه زیاد.اصلا سیگار چیزی نیست که بشه پنهونش کرد امکان نداره.سوالات سیگاری داشتین از خودم بپرسین

چون بیرون میکشه دلیل نمیشه خانومش ندونه.خیلیا رو دیدم خانواده در جریانن ولی بیرون‌میکشن که بقیه اذیت ...

اره حتی تراس میکشی خونه بو گند میگیره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اینا خیلی بچه مثبت به نظرمیرسن شیطونه میگه به خانومش بگم حواسشوجمع کنه به شوهرش

چه فضولایی هستین😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.