2777
2789
عنوان

جون جدتون اونایی که لیزر سی او دو انجام دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 111 پست
خیلی دو به شک شدم با مزوژل ۶ تومن دادم با کرم و اینا ۷ تومن ....نمی‌دونم ادامه بدم یا نه واقعا موندم

پیش کی و کدوم کلینیک انجام دادید ؟ 

خود مزول زل تاحدی میگن خوبه 

بعد سی اوت تو رو میگن ۲ تا ۳ جلسه شایدم ۴ جلسه به فاصله ۴ ماه اکر اشتباه نکنم و درست یادم باشه . من دوستم راضی بود ولی اون اسکلراش ریز و کم بود و اینکه میگن دکتری که دوستم میرفت میگفین بیشترین اثر و کلاژنسازیش از ۳ ماه بعد شروع میشه

االه و اعلممن که واقعا فکر نمیکنم بخواد بعد تازه ۳ ماااااه کلازن سازی شروع بشه .خودم حس میکنم نهایتاااا تا سه هفته یکماه دیگه وقتی زخم ترمیم میشه بیشترین کلاژن سازی انجام میشه و بعد به حالت قبل برمیگرده 

یه چیز دیگم که هست خیلیا دیدم با میکرونیدلینگ و این کارای تهاجمی اول ورم داشته ثورتشون فکردن جاش پر و صاف شد و بعد یک ماه ک ورما خوابیده فهمیدن هیج تغییری نکردن و پوست جثل قبلشه

ولی کااااش یه راهی باشه برا اسکلرای ریز و سطحی و منافذ🥺🥺🥺🥺

تازه من همچنان جوش ریز میزنم که منشاش هورمونیه

خیلی عالی شد پوستم الان از دو روز پیش متوجه شدم صورتم دیگه مثل قبل نیست ورمش خوابیده باز جای جوش ها ...

عزیزم بخدا منو گیج کردی 😂

الان پوستتون خیلی عالی شده 

یا اینکه ورمش خوابیده و مثل قبل از co2شده و هیچ تفاوتی با قبلش نداره ؟

کدوم دقیقا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش کی و کدوم کلینیک انجام دادید ؟ خود مزول زل تاحدی میگن خوبه بعد سی اوت تو رو میگن ۲ تا ۳ جلسه شای ...

من ساپسیژن هم انجام دادم یه روش تهاجمی با سوزن ووواای نگم چقدر درد داشت این همه درمان یعنی نمی‌خواد خوب بشه حالا تا سه جلسه میرم توکل به خدا که بعداً پشیمون نشم چرا هیچوقت انجام ندادم هی سال به سال گرونتر هم میشن حالا که شروع کردیم تمام کنیم 

عزیزم بخدا منو گیج کردی 😂الان پوستتون خیلی عالی شده یا اینکه ورمش خوابیده و مثل قبل از co2شده و هیچ ...

اولش عالی بود ورمش خوابید و اون مایع جذب شد دقیقا شده پوست قبلی خودم هیچ فرقی نکرده

برای تو هم اونطوری بود که پوستت رفته بود تو پماد قبلی رو با دستمال پاک میکردی حدید میزدی

اگه من لیزر سی اوتو کردم  دو هفته صورتمو پانسمان کردم تا شش ماه نباید افتاب ببینیم  نقاب چیزی عربا میپوشن جلو صورت الان یادم نمیاد اونو میپوشیدم مراقبت شدید میخاد پوستم مثل بچه شده بود متاسفانه رعایت نکردم برگشت نه سال پیش انجام دام

نام مستعار حذف شود

حالا امتحان میکنم ببینم چی میشه خیلی ناراحتم از پوستم چاله های جای جوشم

اب قلمو خوندید گفته بودم ؟

دوتاخانوم تو سایت میگفتن هروز ناشتا یه استکان اب قلم میخورن چندماهه .میگفتن ازهر لیزر و قرص کلازنی بهتر بوده .راستی یه خانوم دیگه از پیلینگ tc تعریف میکردن 

امیدوارم این اطلاعاتب که دادم به کارتون بیاد و برام دعا کنید 🩷

اب قلمو خوندید گفته بودم ؟دوتاخانوم تو سایت میگفتن هروز ناشتا یه استکان اب قلم میخورن چندماهه .میگفت ...

اب قلم که خیلی چربه اونم صبح من ستم ۴۱ ساله فردا چربی هم میاد سراغم ...زن عمو من پلینگ کرد هیچ اثری نداشت ...ممنون گل بانو از راهنماییت ...انشالا هر چی حاجت دلت هست بهش برسی 

اب قلم که خیلی چربه اونم صبح من ستم ۴۱ ساله فردا چربی هم میاد سراغم ...زن عمو من پلینگ کرد هیچ اثری ...

نه اون چربی روشو باید بدارید تو یخچال سرد شه بعد دربیارید کامل اون چربی روش که بسته بردارید باقاشق بریزید رور فقط زلشو بخورید . ولی اگر چربی دارید حتما قبلش با پزشکتون مشورت کنید اجازه بگیرید .... و اینکه اون که میگم پیلینک معمولی نیستا اسمش پیلینگ نقطعه ای Tc که دکتر انجام میده 

یه خانومی باهمین پیلینگ و خوردن قرص کلازن چندماه مداوم خیلی راضی بود عکساشم فرستاد خیلی بهترشده بود 

اگه من لیزر سی اوتو کردم دو هفته صورتمو پانسمان کردم تا شش ماه نباید افتاب ببینیم نقاب چیزی عربا م ...

سی او تو اونجوری نیست که پانسمان بخواد چه لیزری کردی

خیلی عالی شد پوستم الان از دو روز پیش متوجه شدم صورتم دیگه مثل قبل نیست ورمش خوابیده باز جای جوش ها ...

ببین وقتی پوسته پوسته شد اونوزخما هودشوم میریزن یا بلید بشوریم کلا دیگه چیزی روی پوست نمونه