2777
2789
عنوان

جون جدتون اونایی که لیزر سی او دو انجام دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 111 پست
برا گودی جای جوش؟؟ یعنی هرروز آب قلم ناشتا بخورم؟

بله صفحات قبل گفتم چطوری 

و اینکه چربی روشو باید بگیرید بریزید دور اون خوردنی نیس فقط ژلاتینش بخورید

اول بذادید یخچال چربیش برنده بالا باقاشق جدا کنید بریزید دور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولش عالی بود ورمش خوابید و اون مایع جذب شد دقیقا شده پوست قبلی خودم هیچ فرقی نکرده

خب منکه گفتم سه جلسه انجام دادم هیچ تغییری نکردم دقیقا پوست منم ورم کرد و یکم جای جوشا پر شد بعد که ورمش رفت دوباره همون شد.. منکه دروغ نگفتم .تازه من سه جلسه هم میکرو کردم اونم هیچچچچ. تاثیری نداشت فقط پول هدر دادنه

ببینید من شنیدم ژل الانسه برا مرحله اخره و مثلا سه جلسه اینا ک بزنن بهتر ازقبل میشه

اونم بعد از مدتی جذب میشه و باز همون میشه..من چندساله دربدر دنبال درمان پوستمم هیچ درمان قطعی نداره و درآخر به این نتیجه رسیدم که خودمو بااین نقصم بپذیرم و کنار اومدم با پوستم .کلا بیخیالش شدم

سی او تو اونجوری نیست که پانسمان بخواد چه لیزری کردی

چرا اسمش سی اوتو. خیلی سنگین بود  الان صد تومن.  نه سال پیش من پنج میلیون دادم قشنگ غلفتی پوست میکنه.  رفتم اهواز پیش دکتر رادمنش  همه جا انجام نمیدن دوران نقاهت طولانی داره

نام مستعار حذف شود

خب منکه گفتم سه جلسه انجام دادم هیچ تغییری نکردم دقیقا پوست منم ورم کرد و یکم جای جوشا پر شد بعد که ...

دقیقا راست میگی  این لیزرا سبکن. بدرد نخورن  باید لیزر سنگین انجام بدی. پوستت مثل بچه بشه 

نام مستعار حذف شود

باسنگینترین لیزر هم خوب نمیشه من که دیگه ناامید شدم بیخیالش شدم

فکر میکنی من پوستم افتضاح بود میگم خوب نشده خیلی بهتر از قبله منی که  هیچی رعایت نمیکنم. یسر بزن دکتر رادمنش نگاه مریض هاش کن. واقعا تغییرات محسوس

نام مستعار حذف شود

واقعا چیکار مگه کرد برلی پوستت

همینی سی اوتو یی که شما چند مرحله مریید  یکسال طول میکشه  ما توی یک جلسه و اتاق و عمل وبیهوشی انجام دادیم من شیرازی یم. فقط شهر اهواز یه دکتر معروفی انجام میداد

نام مستعار حذف شود