2777
2789
ترکیه چی؟ اونانکنه همه بی گناهن که اب داره وارد شهرشون میشه؟

یه کلیپ هست از اقای قرائتی درمورد همین شبهه..خلاصش اینه..شما اگر قطره چای بریزه رو عینکت کثیف بشه همون لحظه  با دستمال تمیز میکنی.اگر شلوارت کثیف شد میذاری وقتی رفتی خونه با پودر..فرشت رو میذاری بعدها  با برس و.به زور تمیزمیکنی...جوامع وگناهان و عواقب گناهانشون هم همینه...جامعه اسلامی بخاطر گناه زود تنبیه میشن تا اون لکه گناهان زیاد موندگار نشه وسریع پاک شه.‌البته که دیگه از جامعه اسلامی خیلی فاصله گرفتیم

پارسا پسرمامان😍
..‌... مالن نونم تو مالیدنه . بعضیاشونو چشمشون بستن هیچی نمیبینن. گناه ما داریم نه هوا گذاشتن نه آب ...

همون اختلاس ودزدیهای کلان هم جزء گناهان محسوب میشه‌‌فرد عادی جامعه باگناه بد پوششی وغیبت ودروغ..مسئول جامعه با اختلاس  گناه میکنن

پارسا پسرمامان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پردیس تهران 60 ساعت آب نداشت فاز هشتشباورت میشه همینجور یهو قطع شد و 60ساعت هم نیومدواقعا خدا به داد ...

منم همینطورم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
تا سه سال همینه من خاب دیدم

سه تا گاو لاغر بعد سه تا کاو فربه دیدی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ترکیه چی؟ اونانکنه همه بی گناهن که اب داره وارد شهرشون میشه؟

اونو کارمایی آب ندادن ب ایران گرفتتش اومد آب ک ب ایران میومده رو بسته

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
کاش علتش پوشش بد بود عزیزم کاش گناه های دیگه هم میدیدیم

بارون نیومده ک سد خشک بشه و جنازه های بچه های مردم پیدا بشه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
همین وضعیت بی بند و باری و پوشش های بد و...

اگر گناهی که باعثش شده بی بند و باری و بی حجابی بود الان باید کل اروپا و اسیا اب نداشتن 

گناهی که باعثش شده چیزیه که فقط تو همین کشور هست... 

همون اختلاس ودزدیهای کلان هم جزء گناهان محسوب میشه‌‌فرد عادی جامعه باگناه بد پوششی وغیبت ودروغ..مسئو ...

هیچ‌کدوم‌ایناذنیست 

کره زمین در حال گرم شدن هست 

منطقه جغرافیایی ماهم در خشک و نیمه خشک هست 

از اونور کشاورزی با آب و از اونور مصرف بی رویه آب و کمبود بارش عدم مدیریت دلیل این بحرانه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وای خدا خیلی بزرگه خیلی

شاید گناه زیاد شده 

ولی خدا خیلی بزرگتر از این حرف هاست 

خدا مهربان تر از هر پدر و مادری به فرزندشه

خدا شاید گوشمون بپیچونه

ولی آخرش هوامونو داره 

نگران نباشید

😍😍

من که خیلی امید دارم بهش فقط به خودش

هیچ‌کدوم‌ایناذنیست کره زمین در حال گرم شدن هست منطقه جغرافیایی ماهم در خشک و نیمه خشک هست از اونور ک ...

قطعا این دلایل هم هست.وقتی بخواد بلا نازل بشه دلایل علمیشم بوجود میاد

پارسا پسرمامان😍
اگر گناهی که باعثش شده بی بند و باری و بی حجابی بود الان باید کل اروپا و اسیا اب نداشتن گناهی که باع ...

اروپا و اینا مث مامسلمان نیستن و انقدر اگاهی ندارن و باوجود اگاه بودن باز انقدر گناه کنن نمیگم مسئولان نه ... کل مردم و مسئولین باهم 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده