2777
2789
والا عقل ندارن راحتن حتی چشماشونو هم باز نمیکنن دوتا خبر بخونن ببینن خدا اگه قهرم کرده بخاطر چیه و ک ...

..‌... مالن نونم تو مالیدنه . بعضیاشونو چشمشون بستن هیچی نمیبینن. گناه ما داریم نه هوا گذاشتن نه آب برامون گناه ما داریم با این اقتصاد خراب گذاشتن لای منگنه ماهی چندر غاز بیاد حساب نشه چیزی خرید گناه ما داریم . همه چی بردن و فروختن اختلاس کردن اینا گناه نیست بعد ۴ تا تار مو گناه 

پروفسور اون وقت تو از کجا فهمیدی من نمیدونم تو مغزم چی میگذره ؟ تو که ناراحتی بگو تا ما فیض ببریم

لازم نیست من جواب بدم. شما کافیه پست دوستان رو بخونی شاید متوجه بشی. البته امیدی ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

..‌... مالن نونم تو مالیدنه . بعضیاشونو چشمشون بستن هیچی نمیبینن. گناه ما داریم نه هوا گذاشتن نه آب ...

هیییی خواهر...

اینا احتمالا خودشون از همونان ک نونشون تو روغنه از حال مردم عادی خبر ندارن

ما توی کلاس تربیتی خدا هستیمرفتار خدا با ما فرق داره با جوامعی که سر کلاس تربیتی خدا نیستنخدا اگه به ...

قشنگترین جمله ای که اخیرا شنیدم همین بود آفرین 👌

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
..‌... مالن نونم تو مالیدنه . بعضیاشونو چشمشون بستن هیچی نمیبینن. گناه ما داریم نه هوا گذاشتن نه آب ...

مشکل اینجاست که اگر فقط ۴ تارمو بود باز یه چیزی نه کیلو کیلو مو و لباسایی که دیگه اسمی از حجاب و اسلام هم باقی نمونده

مانگفتیم گناه بالادستی هاحساب نیست

اما بنظرتون جمعیت کل مردم ایران بیشتره یا مسئولین؟

همگی درکنارهم باید به یه تغییر در اعمال رفتار و پوشش و دینداری برسیم

نه اونکه همدیگه رو متهم کنیم تهش هم هرکسی روی رویه قبلی ش بمونه

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

قشنگترین جمله ای که اخیرا شنیدم همین بود آفرین 👌

دقیقا همینه مایی که این همه اگاهی داریم داستان پیامبران قبلی و قومشون رو در قران داریم ولی مردم ما انگار مردم قبل از حتی یهودیت و مسیحیت هستن طوری زندگی میکنن که انگار نه اسلامی وجود داشته از اول نه پیامبری اومده و نه امامانی 

این روند و سبک زندگی منکر شدن تمام پیامبرها و امامان هست و یک جاهیلت بدتراز جاهلیت اول

اره واقعان برای منم سوال شده چرا بارون نمیباره فقط هوا سرده 🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مشکل اینجاست که اگر فقط ۴ تارمو بود باز یه چیزی نه کیلو کیلو مو و لباسایی که دیگه اسمی از حجاب و اسل ...

عروسی دختر آقای ش..... نگاهی بندازید . اختلاس ها نگاهی کنید . کشته شده ها داخل سد نگاهی کنید . آه مادرایی که بچه هاشون بیگناه کشتن نگاه کنیدریپ نکنید شما موضع مشخصی دارید

دقیقا همینه مایی که این همه اگاهی داریم داستان پیامبران قبلی و قومشون رو در قران داریم ولی مردم ما ا ...

بله و دقیقا از نشانه های آخرالزمان فراموشی احکام الهی و جاهلیتی بدتر و بالاتر از جاهلیت قبل از اسلام 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عروسی دختر آقای ش..... نگاهی بندازید . اختلاس ها نگاهی کنید . کشته شده ها داخل سد نگاهی کنید . آه ما ...

جالبه هرچی دوس دارین میگین بعدمیگین ریپ نکنین

همین وضعیت بی بند و باری و پوشش های بد و...

اره همین ل و ا ط عضما و ملایان 

همین رانت و دزدی 

همین جسد های دست بسته 

همین سال 98 تو سه روز 1500 نفر ادم کشتید

کی قراره نسل شما منقرض بشه .که بگید گنا گناه 

امام رضا میگه وقتی حاکم ظالم باشه بارون نمیاد اینارو نمیشنوی چون به نفعت نیست