2777
2789
ترکیه چی؟ اونانکنه همه بی گناهن که اب داره وارد شهرشون میشه؟

ما توی کلاس تربیتی خدا هستیم

رفتار خدا با ما فرق داره با جوامعی که سر کلاس تربیتی خدا نیستن

خدا اگه به ما چوب میزنه میخواد آگاه شیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما توی کلاس تربیتی خدا هستیمرفتار خدا با ما فرق داره با جوامعی که سر کلاس تربیتی خدا نیستنخدا اگه به ...

من والله خودم این کلاسو ثبت نام نکردم ثبت نام شدم یهو

نمیشه تو کلاسا ترکیه ثبت نام شم حذاقل

ما توی کلاس تربیتی خدا هستیمرفتار خدا با ما فرق داره با جوامعی که سر کلاس تربیتی خدا نیستنخدا اگه به ...

بیخیال بابا ول کنید تروخدا

دیگه گذشت زمان این حرفا 

بخاطر چهارتا موی سر یه ملت بی آب بشن؟ بچه نتونه یه دستشویی ساده بره؟ عدالتخدا برای شما نکنه درهمین حده؟ 

عجب مغزهای کوچک زنگ زده به چی میگن خدایا اصلا امید ندارم ایران درست شه تقصیر هم ندارید البته شستشوی مغزی به این میگن 

بیخیال بابا ول کنید تروخدادیگه گذشت زمان این حرفا بخاطر چهارتا موی سر یه ملت بی آب بشن؟ بچه نتونه یه ...

وقت چی گذشته؟ قرآن خدا برعکس شده، وقتی گناه هارو کوچیک بشماریم ،خودش گناه بزرگی هست ...