2777
2789
عنوان

شوخی های ناپسند همسر 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 57 پست
من تا تنور داغه نون و میچسبونم پیش شوهر خواهرم فقط قرمز شد چیزی نتونس‌ بگه😂

😂😂😂 آخه این تو تنهاییامون میگ 

حرص دادن من براش لذت بخشه انگار

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم هر بار به خودش اومد حتی در لحظه عصبی شد با گفتن این ک فقط منم مثل تو حرف بزنمولی باز بعد دو سه ...

چی بگم والا من ک اعصابم نمیکشه .خیلیارو میشناسم از این شوخیای لوس میکنن با زناشون 

دوست دارم همونجا بخوابونم تو دهنشون 

اکثرشونم بی پولن نمیتونن خرج یه زن رو بدن حرف از دوتا و چار تا زن میزنن .یا از لحاظ جنسی آفن تایمشون از خرگوش کمتره توهم جانی سین.ز بودن برمیدارن

کوتوله های بی پول بد پک و پوز 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

امشب بهش گفتم اوکی حله با پولاش خودمو خودش عشق و حال میکنیم تو گم میشی میری یکم کوتاه اومد تو حرفاش ...

امیدوارم دیگه تموم شده باشه..

اما به نظرم بعضی حرفا قبح دارن، وقتی بریزه لق لقه زبون میشه و بعد ادم دچارش میشه...

چی بگم والا من ک اعصابم نمیکشه .خیلیارو میشناسم از این شوخیای لوس میکنن با زناشون دوست دارم همونجا ب ...

هم جیبش پره خداروشکر هم مشکلی نداره کلا🤦🏻‍♀️😂

تنها مشکل اینه که انگار که از حرص دادن من لذت می‌بره بعضی موقع احساس میکنم سادیسم داره 😐 کلا خسته یکم

شوخی شوخی جدی میشه، کسی که تو فکرش نباشه حرفشم نمی زنه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

شوهر منم از این شوخی ها باهام میکنه من اول بهش میگم من از سرتم زیادیم تو داخل خرج منم موندی زن دوم برا دهنت زیادی گشاده متوهم بعد دیدم ادامه میده بهش میگم عیب نداره برو بگیر ولی قبلش حق و حقوق منو میدی خونه و ماشینم بهم میدی بعد هر جا خواستی تشریفت رو ببر وقتی دید من جلوش کم نمیارم بهم میگه والله من غلط بکنم اصلا به زن دوم فکر کنم فعلن تو رو گرفتم کف بر شدم 😅 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
تو هم همونجا بگو یه آقا دکتری زنش مرده خیلی پول داره خاطر خواهشم بگیرمش مرد پولش میرسه به ما😂

اون خیلی بد عصبی میشه من ازین حرفا نمی‌زنم🥲😂