2777
2789
عنوان

شوخی های ناپسند همسر 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 57 پست
خیلی وقتا کلا جوابشو نمیدم یهو میزنه رو پام یا نشگون میگیره کلا یکاری می‌کنه حواسمو بدم به حرفهاش

منم اولا به شوخی از این حرفا زیاد میشنیدم بعد خودمم باهاش همراهی میکردم مثلا صحبتش میشد میگفتم آره این کارو بکن و ایتجوری کن و مسخره اش میکردم دیگه خودش بیخیال شد

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
چون از اولین شوخی جون سالم بدر برده اینجوری پررو شده .چقدم لوسسس و خنکن اینجور شوخیا .من شوهرم جرات ...

می‌دونه بدم میاد

ولی کلا تو هیچ موردی جدی نمیگیره منو

مگ این ک واقعا تا سر حدم ناراحتیم رو ببینخ به خودش بیاد

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نه این منظورش ی خانوم پیر پولداره نه بی کس😐😂💔

خوبه پس می تونی امید داشته باشی پول دار میشین🤣

برای من انقدر گفت که دیگه اعتمادمو از دست دادم اگه بهم بگن شوهرت خیانت داره می کنه دیگه جا نمی خورم...

حتما یه گ و هی خورده که میخواد اول با شوخی بهت بگه بعد جدیش کنه توام پشمات بریزه

نه من میدونم هیچ کوهی نخورده آخه

قصدش کرم ریختن به منه فقط

خوبه پس می تونی امید داشته باشی پول دار میشین🤣برای من انقدر گفت که دیگه اعتمادمو از دست دادم اگه به ...

امشب بهش گفتم اوکی حله با پولاش خودمو خودش عشق و حال میکنیم تو گم میشی میری یکم کوتاه اومد تو حرفاش تموم کرد بحثو😐😂

عزیزم🥲💔

می‌دونه بدم میادولی کلا تو هیچ موردی جدی نمیگیره منومگ این ک واقعا تا سر حدم ناراحتیم رو ببینخ به خو ...

بگو خوبه منم از این شوخیا بکنم؟ بگم شوهر دوم ؟ مهندس دکتره فلان بهمان؟ میخوای از چشمم بیفتی؟ میخوای بگم ب ت.خمم برو هر غلطی میخوای بکن؟فردا نیای بگی چته چرا اینجوری از الان دارم جواب فرداتو میدم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه دفه شوهرم با شوهر خواهرم شوخی میکردن میگفتن بریم یه زن بگیریم من هم گفتم ماهم میریم یه شوهر دیگه ...

من جرات گفتن اینو ندارم  خیلی عصبی میشه مثل خودش باهاش شوخی کنم یا حرف بزنم در حد این ک قرمز بشه😐😐

بگو خوبه منم از این شوخیا بکنم؟ بگم شوهر دوم ؟ مهندس دکتره فلان بهمان؟ میخوای از چشمم بیفتی؟ میخوای ...

گفتم هر بار به خودش اومد حتی در لحظه عصبی شد با گفتن این ک فقط منم مثل تو حرف بزنم

ولی باز بعد دو سه هفته شروع می‌کنه🤦🏻‍♀️

واااااای مث شوهر مننننن همین امروز هی میگفت با هوو ت خوش باش باهاش بدرفتار نکنی یه وقت انقد اعصابم خ ...

معمولا بی توجهم بهش 

مگ این ک کلی کش دارش کنه

کلا قصدش ازین حرفاش بداخلاق کردن و عصبی کردن کنه😐😂

منم اولا به شوخی از این حرفا زیاد میشنیدم بعد خودمم باهاش همراهی میکردم مثلا صحبتش میشد میگفتم آره ا ...

همه مردا مثل هم نیستن...

اخرین بار گفت خوبه دارم با ابجیم صحبت می کنم برو خدا رو شکر کن با دختر مردم که لاس نمی زنم..

دیگه براش گفتن این چیزا عادی شده، با یه شوخی کردم! حتی می خواد از زیر بار معذرت خواهی کوچیک در بره...

من جرات گفتن اینو ندارم خیلی عصبی میشه مثل خودش باهاش شوخی کنم یا حرف بزنم در حد این ک قرمز بشه😐😐

من تا تنور داغه نون و میچسبونم پیش شوهر خواهرم  فقط قرمز شد چیزی نتونس‌ بگه😂