2777
2789
عنوان

برای اون پربازدیدی که گفت متاهلم مردی پاپیچمه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 93 پست
چه میشه کرد عزیزم گل بی خار خداست من خودم هم بی عیب نیستم شرایط اقتصادی بد شده مجبوره واسه زندگی بیش ...

خب فرق داره وقت نداشته باشه تا دوستت نداشته باش

اون ساعتی ک هس توجه میکنه؟

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خانمی تاپیک زده متاهلم و همکار آقام تو چت باهام حرفای جنسی میزنه منم بهش گفتم اگه جدا شم منو میگیر ...

خاک تو سرم واقعی بود یا تاپیک دروغ ؟؟لابد دروغ بوده برا پربازدید گفته ؟؟شوهرش خبر داشت؟؟من فکر میکنم این نوع تاپیکها دروغ باشه برا از بین بردن خانواده ایرانی از بین بردن حیا غیرت شرم اصالت .یعنی نمیتونم همچین چیزایی را باور کنم که هستن ؟شاید برا بازدید بیشتر گفته 

من مجردم مطلقه روزی نیست مردای متاهل هوسباز بم پیشنهاد ندن همین دیروز املاکی برا اجاره خونه زنگ زده ...

وای حرومزاده ی نجس پسر پاتال 

بدم میاد از بیشتر مردا فقط برای یجیز میخوان ادمو میدونی ک

خاک تو سرم واقعی بود یا تاپیک دروغ ؟؟لابد دروغ بوده برا پربازدید گفته ؟؟شوهرش خبر داشت؟؟من فکر میکنم ...

بخدا نمیدونم واقعی یا چی ولی کسی تحقیرش میکرد بدش میومد واقعا خاک تو سرشون 

وای چه شوهر بی رگ و بی غیرتی

کاربر الیسیا که اون تاپیکو زد میگی؟

نه اون نیود این خیلی شبیح متشخصا بود میگفت هروقت نیاز داشتی درددل کنی من مثله یه محرم هستم منم تو ذهنم این سوال بود که این مگه من چی گفتم که این فک کرد من نیاز. به درد دل دارم برام سوال بود من واقعا دوس داشتم بایکی حرف بزنم فک کردم خانومه سریع قبول کردم اصلا نمیدونستم اقا

والله بخدا اینا حقه های شیطان هست من همسر سابقم منحرف جنسی بود بخدا خودشیفته بیمار زن مرد براش معنا نداشت کاش محبت فقط نمی‌کرد کتک می‌زد ۴ سال باش زندکی کردم هزارتا صیغه ای داشت هیچ وقتم خونه نبود حتی چندتا از دوستاش هی کرم میریختن که تو حیفی اون فلانه بمانه حتی فکر حرف زدن عادی با مرد غریبه به ذهنم خطور نگرد گفتم خوب یا بد تا وقتی اسم اون تو شناسنامه من هست من سمت کسی نمیرم .اینا حقه های شیطانه نیاز دارم ال بل قدیم مردا میرفتن مسافرت جنگ سالها نبودن بعد زنه وفادار بود اونا نیاز نداشتن؟؟همش بهانه است خدا همه را هدایت کنه شیطان را از ما دور کنه .

چرا فقط وقتی بحث خیانت خانم میشه بهش حق می‌دید؟! طلاق رو برای همین گذاشتن! اگر نمی‌خوای برو! ولی حق ...

بعضی چیزا رو تا در موقعیتش قرار نگیرید متوجه نمیشی طرف چی میگه. امیدوارم هیچوقت در موقعیتش قرار نگیری

والله بخدا اینا حقه های شیطان هست من همسر سابقم منحرف جنسی بود بخدا خودشیفته بیمار زن مرد براش معنا ...

دقیقا کار شیطانه بخدا قسم بنده خدا خودشم داره میدونه میره تو آتیش باز ادامه میده دلم میسوزه بخدا اگه با اون بره تو رابطه هم شوهر و زندگیش،و آبروشون از دست میده اخر هم مرده استفاده کنه ازش میگه هرییی