من نمیخوام قضاوتت کنم ولی واقعا وقتی متاهلی حتی شوهرت بهت محبت هم نکنه حق نداری این بدیو در حقش کنی .واقعا چجوری خام حرفای یه هول میشید اونم کسی ک حرفای جنسی میزنه قصدش معلومه . منم متاهل بودم واقعا از بی محبتی همسرم خواستم برم سمت یکی دیگه دیدم خریته جدا شدم .
ی خانمی تاپیک زده متاهلم و همکار آقام تو چت باهام حرفای جنسی میزنه منم بهش گفتم اگه جدا شم منو میگیر ...
خاک تو سرم واقعی بود یا تاپیک دروغ ؟؟لابد دروغ بوده برا پربازدید گفته ؟؟شوهرش خبر داشت؟؟من فکر میکنم این نوع تاپیکها دروغ باشه برا از بین بردن خانواده ایرانی از بین بردن حیا غیرت شرم اصالت .یعنی نمیتونم همچین چیزایی را باور کنم که هستن ؟شاید برا بازدید بیشتر گفته
نه اون نیود این خیلی شبیح متشخصا بود میگفت هروقت نیاز داشتی درددل کنی من مثله یه محرم هستم منم تو ذهنم این سوال بود که این مگه من چی گفتم که این فک کرد من نیاز. به درد دل دارم برام سوال بود من واقعا دوس داشتم بایکی حرف بزنم فک کردم خانومه سریع قبول کردم اصلا نمیدونستم اقا
والله بخدا اینا حقه های شیطان هست من همسر سابقم منحرف جنسی بود بخدا خودشیفته بیمار زن مرد براش معنا نداشت کاش محبت فقط نمیکرد کتک میزد ۴ سال باش زندکی کردم هزارتا صیغه ای داشت هیچ وقتم خونه نبود حتی چندتا از دوستاش هی کرم میریختن که تو حیفی اون فلانه بمانه حتی فکر حرف زدن عادی با مرد غریبه به ذهنم خطور نگرد گفتم خوب یا بد تا وقتی اسم اون تو شناسنامه من هست من سمت کسی نمیرم .اینا حقه های شیطانه نیاز دارم ال بل قدیم مردا میرفتن مسافرت جنگ سالها نبودن بعد زنه وفادار بود اونا نیاز نداشتن؟؟همش بهانه است خدا همه را هدایت کنه شیطان را از ما دور کنه .
والله بخدا اینا حقه های شیطان هست من همسر سابقم منحرف جنسی بود بخدا خودشیفته بیمار زن مرد براش معنا ...
دقیقا کار شیطانه بخدا قسم بنده خدا خودشم داره میدونه میره تو آتیش باز ادامه میده دلم میسوزه بخدا اگه با اون بره تو رابطه هم شوهر و زندگیش،و آبروشون از دست میده اخر هم مرده استفاده کنه ازش میگه هرییی