2777
2789
عنوان

برای اون پربازدیدی که گفت متاهلم مردی پاپیچمه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 93 پست
یکی خلاصه بگه جریانش چی بود

ی خانمی تاپیک زده متاهلم و همکار آقام تو چت باهام حرفای جنسی میزنه منم بهش گفتم اگه جدا شم منو میگیری مرده گفته اصلا اول بپرس میخوام من؟ و خانوم میگه داره وسوسه میشع و بلاکش کرده همسر بی غیرتش هم در جریانه

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

No مگه اون خیانت کرد؟حتی براش مهم بود تاثیرناخواسته ای ک حرفای اون مرد روش گذاشته بودو از بین ببره

اسی میگه طرف حرفای جنسی می زده مگه خیانت فقط داشتن رابطه با یکی دیگه هست ؟وقتی خودش ازدواج کرده و شوهر داره گوه میخوره با مرد  غریبه چت جنسی می کنه بعدا هم ادعا داره 

خیلی راحت میتونست همون  اول بلاک کنه 

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام. بنظر من یه جاهایی خانم هم حق داره. وقتی مرد بهش هیچ توجهی نمی کنه دیگه حجت بر زن تمام شده. ممک ...

سلام واقعا ادم میمونع چی بگه.

ن میدونم میگم چجوری طلاق نگرفتی تا الا

تنهایی خیلی بهم فشار میاره فکرش رو بکن صبح که شوهرم میره من خوابم ظهر ساعت ۳ میاد ساعت ۴ باز میره شب هم یک به بعد میاد خونه اونم که چشماش خوابه شام میخوره میخوابه، چه تضمینی هست بعد طلاق زندگی بهتری داشته باشم؟ 

اسی میگه طرف حرفای جنسی می زده مگه خیانت فقط داشتن رابطه با یکی دیگه هست ؟وقتی خودش ازدواج کرده و شو ...

چون‌محبت از شوهر ندیده سریع جذب میشه

تنهایی خیلی بهم فشار میاره فکرش رو بکن صبح که شوهرم میره من خوابم ظهر ساعت ۳ میاد ساعت ۴ باز میره شب ...

وای چه تحملی داری بقران

برای من ک ۱۰ روز هم قهر میکرد جدا شدم اخیییش

من مجردم مطلقه روزی نیست مردای متاهل هوسباز بم پیشنهاد ندن همین دیروز املاکی برا اجاره خونه زنگ زده همسن پدربزرگم شروع کرده قربون صدقه من رفتن حالا میخاست مخ بزنه هی میگفت غصه نخور قربونت برم گفتم رهنم کمه گفت من تا حالا ۳۰ ساله املاک دارم برا خانم‌های تنها خونه پیدا کردم همه هم از دم گفتن چقد خوبم خود زنها بم پیشنهاد دادن داماد داشت عروس نوه با افتخار از کثافت کاری هاش میگفت اونقد سبک بود مشخص بود هفت خط زبون بازه هزاربار میگفت قربونت برم فدات شم بیا برات خونه میگیرم تا هستم نوکرتم‌ غصه نخور نصف شب برام پیام عاشقانه داد با اینکه واقعا محتاج اجاره خونه ام‌ وخونه ارزون هم داشت سریع بلاک کردم وتمام گفتم خدایا من تو  را دارم خودت برام جفت جور گن مطمئن هستم اگه میرفتم این پیرمرد هوسبار برام مشگل درست میکزد تازه میگفت مجتمع دوربین داره با نگهبانی بدردت نمیخوره گفتم مشخصه قصدت چیه .واقعا این نره خرها چشون شده من هرجا میرم میگم متاهلم میگند اشکال نداره چقد وقیح شدن وبی حیا .خانمها مراقب باشید مردای هرزه خیلی حقه بازن خیلی هفت خط 

وای چه تحملی داری بقرانبرای من ک ۱۰ روز هم قهر میکرد جدا شدم اخیییش

چه میشه کرد عزیزم گل بی خار خداست من خودم هم بی عیب نیستم شرایط اقتصادی بد شده مجبوره واسه زندگی بیشتر تلاش کنه خودش هم داره نابود میشه 

سلام. بنظر من یه جاهایی خانم هم حق داره. وقتی مرد بهش هیچ توجهی نمی کنه دیگه حجت بر زن تمام شده. ممک ...

چرا فقط وقتی بحث خیانت خانم میشه بهش حق می‌دید؟! 

طلاق رو برای همین گذاشتن! اگر نمی‌خوای برو! ولی حق بازی با شریک زندگیتو نداری. 

چطور می‌تونید برای خیانت توجیه بیارین؟ 

این عین سودجوییه که از ترس تنهایی طلاق نگیریم ولی نفر سوم رو پنهانی وارد رابطمون کنیم. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻