2777
2789

من نمیخوام قضاوتت کنم ولی واقعا وقتی متاهلی حتی شوهرت بهت محبت هم نکنه حق نداری این بدیو در حقش کنی ‌.واقعا چجوری خام حرفای یه هول میشید اونم کسی ک حرفای جنسی میزنه قصدش معلومه . منم متاهل بودم واقعا از بی محبتی همسرم خواستم برم سمت یکی دیگه دیدم خریته جدا شدم .

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه روحیاتشون مثل هم نیستشاید اون زن ب محبت بیشتری احتیاج داشت

باور کن منم احتیاج داشتم بخدا قسم شوهرم شده بود تا ۱۰ روز ی کلام حرف باهام نزنه نمیخوام این خانوم تو دام ادم هول عوضی بیفته

من حاضرم قسمم بخورم کسایی که خیانت میکنن بچه بابا ننه اشون نیستن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من دیگه میترسم ب ازدواج فکر کنم انقد همه خیانت میکنن

در ضمن کسی ک با این خانوم چت میکنم قشنگ مشخصه هدفش چیع

خیانت توجیهی نداره. 

کاش یاد بگیریم که اگر شرایط زندگیمون ناراحتیم حق خیانت نداریم! می‌تونیم جدا بشیم و بعد کس دیگری رو به زندگیمون وارد کنیم! 

خیانت یعنی پایان زندگی مشترک! پس با هم خونه باقی موندن خودمون رو گول نزنیم که زندگی می‌کنیم. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

تهمت به شدت سنگینیه🙊

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خیانت توجیهی نداره. کاش یاد بگیریم که اگر شرایط زندگیمون ناراحتیم حق خیانت نداریم! می‌تونیم جدا بشیم ...

دقیقا حرف منم همینه 

همه روحیاتشون مثل هم نیستشاید اون زن ب محبت بیشتری احتیاج داشت

خب مثل آدم جدا شه بره با یکی دیگه اصلا چرا یکی دیگه ده تا دیگه بلاخره بین ده تا یه به درد بخور پیدا میشه؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من با حرف شمام موافق نیستم و البته حرفتون درست نیست.اصلا کلا خیانت بی احترامی به شخصیته خود آدمه.شما میگی حتی اگه شوهرت بهت محبت نمیکنه حق نداری این بدیو در حقش بکنی.این عدالت نیست ولی خیانت هم اصلا کار درستی نیست.راه درست اینه که اگه محبتی نمیبینی از طرف مقابل حق داری جدا بشی