2777
2789
عنوان

موقعی که ازدواج کردین طلا گرمی چقدر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 64 پست
ی دستگاه آپارتمان تو دست چپت یه ویلا تو گردنت لامصبببب بعد زده هم شده بودی😂😂😂😂

اره دقیقا ...هیچوقت یادم نمیره دخترخاله م کنارم نشسته بود با چشماش النگوهامو می‌شمرد ب ده یازده می‌رسید من دستمو می‌بردم بالا قاطی میکرد تو دلم میترکیدم از خنده. .با همه زده شدن الانم 14 تا النگو دستمه  ولی ظریفن اونا از اون نیم سانتی بودن تقریبا ..فک کن عروسای الان اونجوری النگو بندازن خخ  

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا ...هیچوقت یادم نمیره دخترخاله م کنارم نشسته بود با چشماش النگوهامو می‌شمرد ب ده یازده می‌ر ...

عزیزم ان شالله بیشتر و سنگین تررر 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
۱۳۵ هزار تومن و من ۱۷۵ گرم طلا برام خریدن من سال ۹۵ بود

ماشالله بهشون چه خوب خریدن هنوز داریشون؟ 

من سال ۸۸ که طلا خیلی ارزون بود و پولی نبود  کلا سی و پنج گرم خریدن پونزده گرم هم بابام خرید سال ۹۴برای خونه خریدن فروختم بعد تو  این ده سال  همون پنجاه گرم طلا خرید شوهرم تو مناسبتهای مختلف 

عزیزم ان شالله بیشتر و سنگین تررر

قررربونت ...دیگه با این قیمتا همینایی ک داریم نگهداریم کافیه دیگه واقعا زور داره گرمی خدات تومن پول بدی ی گرم طلا ...انشالله اونایی ک ندارن میخوان واسه عروسیشون بخرن خدا بهشون بده بتونن بخرن 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

بنظرت یه روز میاد گرمی ۱۰۰ تومان بشه ۱۰۰ میلیون تومان؟؟؟

اره چرا که نشه ، از دوماه پیش تا الان تقریبا دوبرابر شده دوسه ماه پیش گرمی شیش خورده ای الان شده یازده و نیم 

ببین انس در عرض بیست سال دوبرابر شده بیست سال پیش انس ۱۸۰۰ دلار نهایت ۲۰۰۰ دلار  الانم ۴۰۸۰ دلار خب ؟ اما طلا درایران دقیقا در عرض همین بیست سال دوهزارو سیصد برابر شده   !!!! از گرمی پنج هزار تومن رسیده به گرمی یازده میلیونو پونصد هزار تومن اگه گفتی چرا؟؟؟؟ 

فکر کنم برای عقد من بشه گرمی ۱۵ تومن

اما من سخت نمیگیریم به شوهرم 

حلقه سنگین و سرویس سنگین نمیخوام ازش 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚