2777
2789
عنوان

امروز خانوادمم باطلاقم موافقت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 71 پست
فکر کنم مسئله ی شما با مشاور رفتن حل میشه. کاش راضیش کنی بیاد. باهاش حرف بزن. بگو بچه مون به هردمون ...

عزیزم اینا مسائل شش سالمونه از اوایل زندگی مشاور هم رفتیم

ایشون وخانوادشون از روز اون خیلی چیزا را پنهان کردم از کار ودرامد وحتی عقد قبلیش ‌سربازی نرفتنش ودانشگاه نرفتنش 

بهمون گفتن دانشگاه رفته بعد فهمیدیم نه سربازی ونه دانشگاه نرفته

اینا گوشه ای از عذاب هایی که کشیدم

فعلا بخوامم سرکار برم نمی تونم چون بچم کوچیکه همین الانم خانوادم دارن خرج میدنخونه ‌ماشینم خانوادم ب ...

خب همین دیگه اون میبینه خونوادت تو رفاه گذاشتنت بی خیال شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا بیشتر فکر کن میتونید باهم کار کنید قسط هارو بدید برا مشکل جنسیش هم برو دکتر هر انسانی خوبی ...

چرا فکر میکنید دکتر نرفتم

من مطمئنم اون روزی که من سرکار برم اون دیگه بی مسئولیتی را به نهایت میرسونه

بله این موارد زیاد شنیدم برای خواهرتون متاسفم ولی من جدا شم دیگه شاید هیچ وقت ازدواج نکنم که بخوام تو چاه بیفتم

عزیزم اینا مسائل شش سالمونه از اوایل زندگی مشاور هم رفتیمایشون وخانوادشون از روز اون خیلی چیزا را پن ...

حق داری. هیچ زنی دوست نداره زندگیش از هم بپاشه. ولی بچه رو بیار و با چنگ و دل نگهدار. بچه با این پدر بی مسئولیت تلف میشه

شوهر منم بیخیاله 

دوتا بچه دارم

ولی دوسش دارم هنوز 💔

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

در اصل غالبش کردن بهت

منم فکر کردم میتونم عوضش کنم سربازی فرستادم دوسال زندگیم جهنم شد

چهارسال دانشگاه

چقدر دل خودمو با هرچی داشتم خوش نگه داشتم ولی همون خوشی کوچیکمدنمی تونه نگه داره

آدم میخواست میتونست،موضوع اینه آدم بی مسئولیتیه 

منم به اون روز فکر میکنم

خیلی خانومارو دیدم با وجود همچین مردایی جدا شدن و تصمیم درستی هم گرفتن 

یه سوال استارتر شما چرا با وجود تنبلی این اقا هر جور بود پول جور میکردی که قسطارو بدی؟

بزار مسعولیتشو خودش گردن بگیره از بس پشتی نرم زیر سرش گذاشتی عادت کرده

یا چرا خونوادت خرجیتو میدن؟

خب اون همینو میخاد

پیش خودش میگه نه زنی دارم که غر بزنه و خاسته هاشو بگه نه انتظار و توقی داره نه خونوادش که سخت بگیرن بهم