2777
2789
عنوان

امروز خانوادمم باطلاقم موافقت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 71 پست
خوب اینو ک اکثر مردا هستن شوهر منم همینه . دیگ شرایط اقتصادی بده تا یک شب هم کار کنی آخر ماه هیچی ند ...

منم با شرایط اقتصادی کنار آمدم

بهش گفتم اینکه یخچال فریزر همیشه خالیه فدای سرت

اینکه برای خودم هیچیم نمی خرم فدای سرش

ولی چقدر بانک بیفته دنبال ضامن برای چندرغاز

اصلا ابرومون براش مهم نیست،مگه پول آب ‌وبرق چقدره

همیشه تو کارتش صدتومن ،پنجا تومنه

چند بار مریض شدم پول نداشتم برم دکتر

نه خرج خونه میده نه قسط نه بیمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت اینه شوهرت بی مسئولیت هست به نظرم باهاش حرف بزن ولی جدا نشو درسته خونه به نامت هست ولی چیز زی ...

میگم که خیلی حرف زدیم هم خودم وهم خانوادم

چند بار تهدید کردم که اگر برات مهم نیست جدا میشم‌ولی جدا شدنمم براش مهم نیست

میکه توافق میکنیم جدا شو

میگم که خیلی حرف زدیم هم خودم وهم خانوادمچند بار تهدید کردم که اگر برات مهم نیست جدا میشم‌ولی جدا شد ...

عزیزم اگه دستت تو جیب خودت نیست جدا نشو چون این ادم مهریه رو هم بهت نمیده اول مهارت یاد بگیر بعد جدا شو تا سربار دیگران نباشی حتی حمایت خانوادنم داشته باشی بازم باید مهرت داشته باشی 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
نکات مثبت اخلاقیش چیه؟

نکات مثبت اخلاقیش اینه که درس میخونم حمایت میکنه،دادوبیداد نمی کنه ،بددهن نیست،چشم پاکه،به منم سخت نمی گیره

ولی با مرد بی مسئولیت چیکار کنم ده سال دیگم رو هواست

اصلا درست کار نمی کنه 

فکر کنم مسئله ی شما با مشاور رفتن حل میشه. کاش راضیش کنی بیاد. باهاش حرف بزن. بگو بچه مون به هردمون نیاز داره. بیا زندگیمونو درست کنیم. بگو من و تو الگوی بچه ایم. یه فرصت دیگه بده به خاطر بچه

این ادم دیگه زور اخرشه نه تنها تلاشی نمیکنه بلکه به جدا شدن توافقی هم اکتفا کرده پس چه بهتر که جدا ب ...

مامانمم میگه دیگه برنگرد 

اون سخت گیر بود راجب این چیزا ولی دیگه اونم دید اینجوریه گفت بدرد نمی خوره

نکات مثبت اخلاقیش اینه که درس میخونم حمایت میکنه،دادوبیداد نمی کنه ،بددهن نیست،چشم پاکه،به منم سخت ن ...

تو رو خدا بیشتر فکر کن 

میتونید باهم کار کنید قسط هارو بدید 

برا مشکل جنسیش هم برو دکتر 

هر انسانی خوبی هم داره بدی هم داره 

شوهر خواهر من به لحاظ پول و خونه و ماشین و دست و دلباز بودن زبان زده 

اما متاسفانه هرروز با یه دختره

آبرومونو برده 

تا حالا چند تا از فامیلامون دیدن زنگ زدن گفتن 

به آبجیمم گفته طلاق بگیری اسید میپاشم روت 

از دست بزنش هم که نگم

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

نکات مثبت اخلاقیش اینه که درس میخونم حمایت میکنه،دادوبیداد نمی کنه ،بددهن نیست،چشم پاکه،به منم سخت ن ...

نقاط مثبتش خوبه به نظرم

ولی کار نکردنشم عیب بزرگیه

خودت نمیتونی براش کار پیدا کنی؟

عزیزم اگه دستت تو جیب خودت نیست جدا نشو چون این ادم مهریه رو هم بهت نمیده اول مهارت یاد بگیر بعد جدا ...

فعلا بخوامم سرکار برم نمی تونم چون بچم کوچیکه 

همین الانم خانوادم دارن خرج میدن

خونه ‌ماشینم خانوادم برامون گرفتن

به نظرم چون استارتر خونه از خودشه این اقا بهش زور گفته و هر چی پیش آید خوش آیده براش.

ولی استارتر خونه رو که نمیتونه گاز بزنه یا دکترو دواش کنه

چقدر بعضی مردا بی فکر و بی تعهدن

مامانمم میگه دیگه برنگرد اون سخت گیر بود راجب این چیزا ولی دیگه اونم دید اینجوریه گفت بدرد نمی خوره

حق داری ادم با این مردا پیر میشه و به مرور تو اون زندگی مجبکری بچه رو بزاری خودتم بری کار کنی اونم بخابه تو خونه هوا کنه