2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من ازتون یک سوال داشتم اگر یک پسر بیاد خواستگاریتون و همه ویژگی های خوب رو داشته باشه تیپ قیافه پول و همه جوره ادم خوبی باشه ولی برای ازدواج یک شرطی بزاره و بگه من بچه نمیخوام و تا اخر عمر نمیخوام بچه دار بشیم اگر شما باشین این شرط رو قبول میکنید و با همچین پسری ازدواج میکنید چون برای دوستم همچین خواستگاری  اومده و این اقا همچین شرطی گذاشته دوستم گفته باید فکرهامو بکنم هفته دیگه جوابم رو بهش میگم بامن مشورت کرد و ازم خواست کمکش کنم اگر شما بودین جوابتون چی بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم قبول نمیکردم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

این چیزی نیست که با مشورت حل بشه اون  دختر باید روحیات خودش‌ رو ببینه و جواب بده، 

واقعیت اینه که خانم ها بعد از ازدواج حدود 2،3 سال بعدش خواستن بچه میاد سراغشون یه امر ذاتی حالا باید تفکر شون نسبت به بچه نداشتن چقدر قوی هست که قبول نکنن، اون دختر اگه تا به حال به بچه نداشتن فکر نکرده بهتر هست رد کنه 

اون آقا چرا بچه نمیخواد مشکل داره توی بچه دار شدن یا تفکرش اینه 

البته من بودم شاید قبول میکردم چون همیشه میگم بود و نبود بچه فرق نمیکنه