2777
2789
عنوان

خدارحم کرد

314 بازدید | 15 پست

خدا خیلی مهربونه

امروزم به من فهموند خوبی هام به دیگران بی جواب نمی مونه

امروز کلی کار داشتم ازین اداره به اون اداره آخرشم کار راه نیفتاد و هزینه گزافی رو باید بخاطر کارم پرداخت کنم 

امروز پریود شدم وتا ساعت۱ونیم تو این اداره واون اداره بودم.دختر کوچیکم از صبح با استفراغ چشماشو باز کرد

و کلاسای بچه ها انلاین بودن و اینکه به مادر شوهری که هر روز وهر وعده قبل از غذای بچه هام غذاش رو میفرستم توقع داشتم ی ناهار سر دستی بزاره برا بچه هام

و اومدم دیدم ناهاری در کار نیست

تا ساعت ۳ دخترم رو اروم کردم و شروع کردم به غذا پختن ی سوپ قلم درست کردم و ی زرشک پلو با مرغ

سر درد داشت جونمو میگرفت

ی کاسه سوپ کشیدم به دخترم گفتم ببر برا ننه مطمینم الان گشنشه وتو دلم گفتم من بخاطر خدا میفرستم

واینم شوهرم با این اوضاع منو تنها ول کرد ورفت جایی که اصلا گوشیش انتن نداره همیشه همین کارشه تو هر شرایطی تنهام

و تا ی ساعت پیش دوتا بچه بزرگه جروبحث می کنن و این تکه های چوبی هست باهاش برج هیجان میسازن دخترم اونو پرت میکنه می زنه تو صورت پسرم و پسرم چشم و صورتشو می گیره وشروع می کنه به داد زدن 

من قالب تهی کردم و بلند بلند اسم خدا و هرکسی که تو ذهنم میومد رو میگفتم😭😭

فکر کردم چشمش کور شده

پسرم از صدای من ترسید وکفت مامان خورد تو پیشونیم چیزیم نیست

تا چند دقیقه گریم بند نمیومد

خدا خیلی مهربونه

اگه امروز ناراحتیمو واون هزینه ای که باید برای کارم بدم وبا اوج سر درد باید غذا بفرستم برا مادر شوهرم اجرو نتیجش سالم بودن پسرمه با جون و دل میپذیرمش

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

تونیکی می کن و در دجله انداز / که ایزد در بیابانت دهد باز

واقعا هم همینه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه دل بزرگی داره خداهم به دلت نگاه کرده همینطور خوب بمون

❤️انشالله خدا هیچ وقت نگلاهشو ازمون نگیره

الان بچه ت خوبه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

قطعا خدا خیلی مهربونه و هیچ کار خیری بدون پاسخ نمیمونه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

انشالله خدا ب بهترین نحو جواب خوبیهاتوبده

ولی اسی من توی یه چیزمون وقتی دیرت شده بچه هاتون گرسنه ان چرادومدل درست کردی ییه چیزمون راحتتروسردستی تر برای روزی ب این شلوغیت درست میکردی

خسته ام

خدا را شکر. صدقه بده. شاید واقعا دعای مادرشوهرته

بله به فکرش افتادم

خیلی ممنونم از راهنماییت ❤️

انشالله خدا ب بهترین نحو جواب خوبیهاتوبدهولی اسی من توی یه چیزمون وقتی دیرت شده بچه هاتون گرسنه ان چ ...

بچه ها خیلی گرسنه بودن و گفتم که کوچیکه استفراغ میکرد و چیزی نمیخورد گفتم ی چیز بخوره معدش یکم نرم بشه

شما مهربونی خدا حفظتون کنه آدمایی مهربون جایگاه ویژه دارن ی جور دیگ دوست داشتنی ان

خیلی خوبه این حرفا رو ازتون میشنوم❤️