2777
2789
عنوان

جنینم تشکیل نشده کسی این مدلی بوده

375 بازدید | 40 پست

من دومین بارداریمه یبار تو چار ماهگی بخاطر هیدروپس جنینم مرد سقط کردم،الان طبق پریود ۸هفته و سه روزم،پنج روز پیش رفتم دکترم سونو واژینال کرد گفت طبق اندازه ساک دقیق هفت هفته ای ۲۳ میلیمتر.ولی فقط ساک و کیسه زرد دارم و جنین اصلا دیده نشد دکترم گفت یک هفته دیگه برو سونو ینی فردا،احتمالا پوچه باید سقط کنی.لک قهوه ای هم که یه هفتست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا زود رفتی  واسه من ۶ هفته اینجوری بود

نه دیگه الان هشت هفته اس

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نه دیگه الان هشت هفته اس

یعنی دیگه تشکیل نمیشه 😢

من شنیدم اگه پوچ باشه خودش سقط میشه 

به نظرم صبر کنه یه مقدار دیگه

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
یعنی دیگه تشکیل نمیشه 😢 من شنیدم اگه پوچ باشه خودش سقط میشه  به نظرم صبر کنه یه مقدار دیگه

نه عزیزم

پایان هشت هفته باید جنین دیده بشه و ضربان قلب داشته باشه

آره خودش میفته پوچ

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نه عزیزم پایان هشت هفته باید جنین دیده بشه و ضربان قلب داشته باشه آره خودش میفته پوچ

چه سخته😢

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
نه زود نرفتم هفت هفته  و چار روزم بود خودم کلا نامیدم فقط تهوع پدرمو دراورده

دکترم مبگفت تهوع یعنی اینکه بچه سالمه 

بازم نا امید نشو یه هفته دیگـ برو 😥😥

تهوعت از اول بود؟ 

آخه من علایم حاملگیم از بین رفت 

سلام ؛ منم 8هفته رفتم فقط ساک تشکیل شده بود 9هفته هم زوده هفته 10 برو ؛ انشالله ک چیزی نیست تو این م ...

میترسم خیلی دیر برم سقط برام سخت بشه،اوندفه جنینم خیلی ناجور بود سندروم و هیدروپس و ...

کی باید بری سونو؟ 

یکی از دوستای من چون چربی شکمی داشت با سونوی شکمی دیده نشد جنینش ولی با واژینال دکترش دید

میترسم خیلی دیر برم سقط برام سخت بشه،اوندفه جنینم خیلی ناجور بود سندروم و هیدروپس و ...

نه عزیز نترس 

پوچ باشه اصلا خودش میفته