2777
2789
عنوان

جنینم تشکیل نشده کسی این مدلی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 40 پست
ستاره شما همونی نبودی که نوشتی تو هفته نه هم زوده ده برو ؟

نه عزیزم . یه کاربره دیگه بود فدات شم .

ولی کاملا اشتباه بود نظرش عزبزم .

چون در صورتی میگن صبر کن تا هفته ده که ، جنین تشکیل شده باشه و اون برای شنیدن صدای قلبه که میگن تا هفته ده و حتی یازده صبر کنن ، نه دیدن جنین

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نه زود نرفتم هفت هفته  و چار روزم بود خودم کلا نامیدم فقط تهوع پدرمو دراورده

اگه تهوع داری کم تر هست احتمال پوچ بودن ؛ دختر عمه من سوئد زندگی میکنه 6 یا 7 رفته بود تو ساک قشنگ یچی گردی بود مال من خالی خالی بود 😐 باهم هستیم سن بارداریمون یکیه.

منم خییییلی تهوع داشتم خیلی به طوری ک بالشت میذاشتم زیر سر و کمرم میخوابیدم حالت نشسته ک این حالته بره.

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم . یه کاربره دیگه بود فدات شم . ولی کاملا اشتباه بود نظرش عزبزم . چون در صورتی میگن صبر کن ...

نمیدونم بلاتکلیفم سه روز دیگه صبر میکنم میرم سونو اخر هفته ببینم چی میشه

سلام استارتر عزیز خیلی برات نارحت شدم امیدوارم زودتر یه کوچولوی سالم بیاری 

منم مثل شما سقط داشتم میشه بگین بارداری قبلی تون جنین هیدروسفال بود یا هیدروپس؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
سلام استارتر عزیز خیلی برات نارحت شدم امیدوارم زودتر یه کوچولوی سالم بیاری  منم مثل شما سقط دا ...

سلام عزیزم چیزی که تو سونو بود هیدروپس بود ادم در ناحیه شکم و جنین کاملا هیدروپیک 

یه ماه و نیم دیگه میخام اقدام بزنم انشالله

منم دارو میخورم تا دوماه دیگه اقدام کنم انشاالله که نتیجه بگیرین

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾