2777
2789
عنوان

جنینم تشکیل نشده کسی این مدلی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 40 پست
دکترم مبگفت تهوع یعنی اینکه بچه سالمه  بازم نا امید نشو یه هفته دیگـ برو 😥😥

عزیزم اخه ایشون فقط ساک تشکیل شده .

من خودمم همینطور بودم.

حالت تهوع هم داشتم ولی اخرش نموند برام .

گاهی اوقات حاملگی پوچ علائمش از یه حاملکی عادی هم بیشتره .

البته با شروع لکه بینی هام به یکباره تمام علائمم فروکش کرد

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهوعم از اول بود درد سینه هم داشتم الان مدتیه ندارم تهومم یه مقدار کم شده بنظرم

ببین من از روز لکه بینی علایم بارداریم رفت کلا 

پس صبر کن و دوباره برو سونو

اگه پوچ باشه خودت میفتی به خونریزی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
کی باید بری سونو؟  یکی از دوستای من چون چربی شکمی داشت با سونوی شکمی دیده نشد جنینش ولی با واژ ...

دکتر برای فردا برام سونو نوشته ولی میخام دیرتر برم،اینجور که تو حرفاش معلوم بود بنظر میخاد منو بفرسته بیمارستان سقط کنم

عزیزم اخه ایشون فقط ساک تشکیل شده . من خودمم همینطور بودم. حالت تهوع هم داشتم ولی اخرش نموند برام ...

بازم  تحمل کنه ضرر نداره 

اگه پوچ باشه خوش سقط میشه دیگه 

شاید نی نی بود از کجا معلوم

ولی خیلی سخته خدا کمکش کنه😢

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
عزیزم اخه ایشون فقط ساک تشکیل شده . من خودمم همینطور بودم. حالت تهوع هم داشتم ولی اخرش نموند برام ...

خب منم همین بودم

ایشون میگه لک بینی دارم تهوع هم دارم نشونه خوبیه به نظرم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تهوعم از اول بود درد سینه هم داشتم الان مدتیه ندارم تهومم یه مقدار کم شده بنظرم

نگران نباش عزیزم . خودبخود سقط میشه .

منم هفته هشت تمام علایمم خوابید .

هفته یازدهم خودش سقط شد .

زود به کورتاژ تن ندی .

چون بعضی از دکترا سریع کورتاژ میکنن ولی دکتر من بهم گفت اصلا نگران نباش ، خودش سقط میشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
دکتر برای فردا برام سونو نوشته ولی میخام دیرتر برم،اینجور که تو حرفاش معلوم بود بنظر میخاد منو بفرست ...

صبر کنی دو سه روز 

پوچ باشه خودت میفتی به خونریزی

ببین من از روز لکه بینی علایم بارداریم رفت کلا  پس صبر کن و دوباره برو سونو اگه پوچ باشه خودت ...

الان یه هفتس لباس زیرم همش لکه و رگه های نازک قهوه ایه همینم بیشتر ناامیدم کرده منم احساس میکنم پوچه

الان یه هفتس لباس زیرم همش لکه و رگه های نازک قهوه ایه همینم بیشتر ناامیدم کرده منم احساس میکنم پوچه

پوچ با لکه خونی قرمز شروع میشه و اولش عین پریوده و بعدش شدیدتر میشه

نگران نباش عزیزم . خودبخود سقط میشه . منم هفته هشت تمام علایمم خوابید . هفته یازدهم خودش سقط شد . ...

خونریزیت برا سقط شدید بود؟ درد چی ،خطرناک نیست سقط تو خونه

خونریزیت برا سقط شدید بود؟ درد چی ،خطرناک نیست سقط تو خونه

نترس اصلا عزیزم . این تحربه رو خیلی هامون داشتیم و گذروندیم . حالا طبق کفته دکترت یه هفته دیگه هم صبر کن .

ولی اگه خدایی نکرده پوچ بود خودش سقط میشه .

تحربه ی من از سقط ، متاسفانه برای من دردش زیاد بود .

زمانی که میخواد سقط بشه خونریزیش خیلی زیاد میشه .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نترس اصلا عزیزم . این تحربه رو خیلی هامون داشتیم و گذروندیم . حالا طبق کفته دکترت یه هفته دیگه هم صب ...

یه هفته ی دکترم میشه فردا عزیزم اتفاقا میخام به حرفش گوش ندم دیرتر برم،خودم قبلا سقط کردم تو بیمارستان مال من بزرگ بود دردش بسیار شدید بود ولی چون کسیو ندارم مراقبم باشه تو بیمارستان دوست ندارم بستری شم

نترس اصلا عزیزم . این تحربه رو خیلی هامون داشتیم و گذروندیم . حالا طبق کفته دکترت یه هفته دیگه هم صب ...

ستاره شما همونی نبودی که نوشتی تو هفته نه هم زوده ده برو ؟