2777
2789
عنوان

من اگه عاشق نشم یا

73 بازدید | 11 پست

یا اگر عاشق آدمی با معیارهام نشم در هر دو صورت ازدواج نمیکنم و میترسم هیچ وقت ازدواج نکنم با همچین خواسته ای چون با اینکه زیاد خواستگار دارم هیچ کس دوتا معیار رو با هم نداشته برام 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عشق موقته 

من خودم هنوز مجردم، عاشق هم شدم ولی به ازدواج نرسید

به نظرم عقل و منطقتو اولویت بذار

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم که بگذره کم کم معیارات عوض میشن...من 15 ساله اسم پارتنرمم واسم مهم بود که مدرن باشه...الان میگم غضنفر هم باشه خوبه...یا در حدی پولدار باشه که بتونه یه زندگی متوسط و خوب درست کنه خوبه...

میتونی ۲ تا معیارها تو بگی؟

یکی اینکه عاشقش باشم 

دومی اینکه با معیارهای منطقیم که تو ذهنمه مثل اخلاق ایمان شغل خوب و چهره خوب و خانواده خوب جور دربیاد اون آدم

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ایشالا که موفق باشی ولی ازدواج سنتی ازش اینا در نمیادا...

سنتی نمیخوام ولی دوستی هم نه یکی که خودم بپسندم خودش بیاد جلو ولی نگه پنهانی دوست باشیم 

کلا از آسمون هفتم باید بیاد 😂

سنتی نمیخوام ولی دوستی هم نه یکی که خودم بپسندم خودش بیاد جلو ولی نگه پنهانی دوست باشیم کلا از آسمون ...

نذر کن واست بسازن آبجی

اگه کسیو میخوای که معیاراتو داره و بی جنبه نیست...بهش نزدیک شو خب...یا از معیارات بزن و یکی از پسرایی که بهت نزدیک شد رو قبول کن...اسمون باز نمیشه که یه مومن خوشگل با اخلاق بیوفته بغلت

نذر کن واست بسازن آبجیاگه کسیو میخوای که معیاراتو داره و بی جنبه نیست...بهش نزدیک شو خب...یا از معیا ...

😂 مومن خوشگل با اخلاق خوب گفتی 

واقعا باید کوتاه بیام وگرنه قید ازدواجو باید بزنم😁